Zari
ohodnotit

Zlaté okovy

Chains of Gold

Žánr:
Rok:
1991
Délka:
96 minut
„John Travolta jako sociální pracovník, který se pokouší zachránit před drogami malého chlapce.“

Komentáře k filmu Zlaté okovy

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
FrankieOndatra
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.2.2015
Netypický televízny film o   problémoch mladých ľudí v   nebezpečnej štvrti   veľkomesta. Snímku možno   rozdeliť na dve diametrálne   odlišné časti, resp.   žánre - sociálnu drámu o   reálnych pomeroch v   okrajových mestských   štvrtiach USA z pohľadu   pracovníka verejných   služieb, a následne akčnú   krimidrámu s veľmi dobrou   choreografiou prestrieliek a   naháňačiek.
Aj keď   bol film pôvodne   zamýšľaný ako kino-počin,   obmedzený rozpočet je   bohužiaľ na výslednom   efekte poznať. Naopak slušne   spracovaný príbeh a   kvalitné herecké výkony ho   povyšujú nad šedý priemer.   Hlavným ťahúňom snímky je   samozrejme John Travolta,   ktorému takto napísaná   postava výborne sadla. Aj   keď som ho nikdy nepovažoval   za klasického akčného   hrdinu, v tretej tretine filmu   výrazne prekvapí aj v tejto   polohe. SKvelo mu sekunduje   mladý Benjamin Bratt v úlohe   nesympatického záporáka   Carlosa, Hector Elizondo zasa   "neprekvapí"   rutinérsky odohranou postavou   úzkoprsého policajného   detektíva.
Film   možno v konečnom dôsledku   po pár dňoch z hlavy   vyprchá, no ako rarita vo   filmografii Johna Travoltu   bude určite u fajnšmekrov   dlhodobo uchovávaný.
richi23
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 15.10.2009
Zlaté okovy je film z celkem   dobrým dějem ale John   Travolta je užasnej jako   vždy.No vcelku dobrý film

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Hory mají oči (The Hills Have Eyes)

Hory mají oči
The Hills Have Eyes

Naposled navštívené:
Hory mají oči (The Hills Have Eyes)

Hory mají oči
The Hills Have Eyes