reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 2.12.2016 a svátek má Blanka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Zlaté časy

Další název:
Vojna je vojna
Žánr:
Rok:
1978
Délka:
79 minut
Premiéra v ČR:
1.2.1979

Celkové hodnocení filmu Zlaté časy

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.4% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.2.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.3.2011
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.5.2016
lejtenant
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.3.2008
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.3.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.3.2009
ceskytulak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.10.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih25072minih25072Bylo jednou jedno zelené údolí (1941) 
How Green Was My Valley n
minih48650minih48650Speer a Hitler (2005) [TV minisérie] 
Speer und er n
minih121583minih121583Nejlepší kapela (2009) 
Orps: The Movie n
minih35884minih35884Jonáš, Melicharová a pavilon (1991) [TV film] 
n
minih59713minih59713Prasátko Peppa (2003) [TV seriál] 
Peppa Pig n
minih102098minih102098Hurá na Francii (2013) [2k digital] 
Vive la France n
minih36099minih36099Doktor z vejminku (1982) [TV seriál] 
Doktor z vejminku n
minih67959minih67959Malá bankovní loupež (2009) 
Mazie laupitaji n
minih5752minih5752Ďábelská maska (1960) 
La maschera del demonio n
minih62581minih62581Ondine (2009) 
Ondine n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.4 %
6   - curil
7   - hvezdyn
8   - martin.stu
7   - lejtenant
5   - oulisna
7   - rosta12
3   - ceskytulak

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

14 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

ČT2 - Kvarteto

18:55 - 19:20

19 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

49 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Prima - Zprávy TV Prima (1997) [TV poř...

18:55 - 19:25

19 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139518
Osobností: 599362
Fotografií: 517109
Plakátů: 250291
Obsahů a biografií: 128864

Poslední komentáře

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Pokud tuto sérii lze vůbec   hodnotit běžnými   prostředky, pak tato pátá   část je NIC (i když 1*).   Takový pořad jsem snad v   životě více >

Autor: GeeZeR

Kutil Tim (1992) [TV seriál]

debilita!!!!!!!

Kutil Tim

Autor: no

Scooby Doo: Záhady s.r.o. (2010)...

ten Scooby doo!

Scooby Doo: Záhady s.r.o.
je to divná série... ale je   to   sssssssuuuuuuuuuuuupppppppppee   eeeeeeeeerrrrrrrr....! a ten   konec je divný taky!

Autor: no | Hodnocení: 10 / 10

Návrat minulosti (2008) [TV film...

Návrat minulosti
Další americký televizní   propadák, který zahlcuje   vysílání naší televize. A   je to dnes už jedno jaké   stanice. Vždycky žasnu nad   více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Hříšný víkend (2015)

Hříšný víkend
Příběh se mi docela líbil,   je to taková klasika o   seznamování dvou lidí,   kteří jsou dost odlišní.   Ale situace, která mj. není   příliš více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.476/0.451