reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Zlatá brána [TV film]

Rok:
2004
Délka:
97 minut
„Marta Vančurová v hlavní roli nevšedního milostného příběhu ze současnosti.“

Celkové hodnocení filmu Zlatá brána

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65.6% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Frolíček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.8.2008
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.2.2009
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.6.2008
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.3.2014
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.10.2011
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.3.2010
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.6.2008
Kiki-Jiki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
11.12.2010
kerm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.6.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih42529minih42529Bimboland (1998) 
Bimboland n
minih19032minih19032Slepá spravedlnost (1994) [TV film] 
Blind Justice n
minih50745minih50745Poslední čas na lásku (2008) 
Last Chance Harvey n
minih33566minih33566Náměsíčníci (2002) 
Ébrenjárók n
minih30726minih30726Deník Anne Frankové / Anna Franková (2001) [TV film] 
Anne Frank: The Whole Story n
minih42738minih42738Déjà Vu (2006) 
Deja Vu n
minih54654minih54654Mladí lvi (1958) 
The Young Lions n
minih42854minih42854Dům smrti 2 (2005) [TV film] 
House of the Dead 2: Dead Aim n
minih28146minih2814660 sekund (2000) 
Gone In 60 Seconds n
minih16317minih16317Policejní akademie 6: Město v ohrožení (1989) 
Police Academy 6: City Under Slege n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65.6 %
5   - Frolíček
7   - ajaajena
6   - Faye
9   - melakara
5   - Kycky
8   - oulisna
7   - Kloby
4   - Kiki-Jiki
8   - kerm

TV Program

ČT1 - Ztracená brána (2/3) (2012) [T...

20:05 - 21:20

1 minut již uběhlo
74 minut zbývá do konce

ČT2 - Stalingrad: Ve znamení Uranu

20:00 - 21:00

6 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

36 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Prima - Top star (2011) [TV pořad]

19:55 - 20:15

11 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139582
Osobností: 599565
Fotografií: 517310
Plakátů: 250398
Obsahů a biografií: 128915

Poslední komentáře

300: Bitva u Thermopyl (2007)

Průsmyk

300: Bitva u Thermopyl
"Jdi, poutníče, a zvěstuj   Lakedaimonským že my tu   mrtvi ležíme, jak zákony   kázaly nám." Komiksově   převyprávěný příběh   skutečných více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 7 / 10

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Polda (2016) [TV seriál]

20 let v komatu, ale nic ho nezastaví:-)

Polda
Zkřížit komediální   ladění a kriminálku v   jednom není zas tak   jednoduchý, hlavně když jde   o vraždy. Zde to vyšlo tak   napůl. Případy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

45 Minutes from Hollywood (1926)

45 Minutes from Hollywood
Stan Laurel se zde objeví jen   v několika prostřizích. No,   s tím knírem vypadá fakt   divně. Snímek má rychlost i   spád, a je svým způsobem   legrační. Je to groteska ne?

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Laurel a Hardy na moři (1940)

Laurel a Hardy na moři
První polovina byla fajn, tak   trochu připomínala zlaté   časy grotesky, druhá byla   už moc a moc slabá. Na moři   se toho mnoho neodehrálo. Dá   se na to dívat, ale   nečekejte zázrak.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.2/0.18