Duben
ohodnotit

Zkurvená noc

11:14

Další název:
Prekliata noc
Žánr:
Rok:
2003
Délka:
82 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Zkurvená noc
POZOR SPOILER

V Middeltonu jede mladý muž Jack Levin ve svém autě, a zdá se mírně podroušen. Vtom, kousek za mostem, přesně ve 11:14 odpoledního času se ozve rána, a je jasné, že někoho přejel. Mladík ukrývá mrtvolu, když u něj zastaví mladá žena Norma se snahou pomoci. Ona žije s Frankem, policistou, a proto také hned telefonuje a hlásí srážku s jelenem.
Na místo se dostaví policista a hned začne dělat svou práci. Objeví mrtvolu, a dokonce zjistí i její totožnost. Je to Aaron Luis. Výsledek je ten, že je Jack Levin zatčen, a má být posazen do policejního vozu vedle dalších dvou provinilců. Ale začne utíkat a policajt za ním. Čehož využijí ti dva v autě a mizí také. Jack končí u Normy, kde mu ona vypráví, že volali z policie. Prý přišlo život její dítě, sraženo autem. Její dcera. Ale Jack ví, že ta mrtvola určitě nebylo dítě a už vůbec ne děvče.
Tři mladíci jedou dodávkou a dělají různé skopičiny. Hodí vejce na projíždějící Frankův vůz, nebo vyhodí z auta zapálenou knihu. Jeden z nich, Eddie, dokonce močí z okna. Jenže vtom, také ve 11:14 řidič narazí do mladé dívky jménem Cheri, a Eddie tím přijde o své přirození. U mrtvé je její kluk Duffy, a ten po nich začne střílet. Tim se vydává zpět, aby našel Eddieho přirození. Jenže už je tu sanitka a ona věc je již v malé lednici. Tim nemešká a bere to k sobě. Ovšem saniťáci jej čapnou a jemu tedy nezbývá než zběsilý únik. Tim tak tak doběhne za kamarády, a nyní společně plánují, jak vypovídat.
Cheri odjíždí od domu Franka a Normy. Frank si bere psa Maligena a jdou se projít. Na zemi najde přívěsek s jejím jménem a následně objeví na hřbitově mrtvolu Aarona. Ta má místo hlavy jogurt, protože na ni spadla hlava sochy. Frank se domnívá, že ho zabila jeho dcera, a tak mrtvolu sebere dá ji do kufru auta a odjíždí. Cestou na jeho sklo dopadne vejce hozené někým z těch tří kamarádů. Mrtvolu pak shodí ji z mostu a všimne si, že kolem projíždí pomalu nějaký vůz. Přesně v 11:14 mrtvola dopadne na auto Jacka Levina.
Když odchází pryč, pes ukradne košili, do které Frank zabalil hlavu mrtvoly. Tu Frank pálí na chodníku, kde leží hořící kniha, když kolem jede Norma a bere jej k sobě do auta. Zvolna projíždějí kolem sanitky, kde zrovna nakládají mrtvou Cheri.
K obchodu přijíždí mladík Duffy. Zrovna se zavírá, a tak jde dovnitř za svou kolegyní, prodavačkou Buzzy. A protože nutně potřebuje peníze, tak navrhuje simulovat vloupání, sebrat tržbu a rozdělit se. On má totiž děvče, Cheri, a ta chce peníze na potrat. Je potřebí pět set dolarů. Sem přijíždí ti tři kamarádi, kteří netuší, co za chvíli zažijí. Buzzy s plánem nesouhlasí, a to sem přichází právě Cheri. Když se spolu s Duffym domlouvá o penězích, začne si Buzzy hrát s pistolí a ta vystřelí. Duffy posílá Cheri rychle pryč, a ještě jí půjčí bundu. A pak provedou plán s fingovaným vloupáním. Buzzy ještě chce, aby ji Duffy postřelil, což on udělá. Pak sebere prachy a mizí i s pistolí. Jede za svou dívkou a mává na ni penězi. Cheri je moc ráda a běží k němu, ale vlítne přímo pod kola vozu těch tří kamarádů. Je přesně 11:14 Cheri je mrtvá a Duffy začne na auto toho trojlístku střílet. Kolem jede polda, takže ho sbalí a posadí do auta. Pak prohlíží místo činu a najde tam ležet Eddieho penis. Také přijíždí sanitka, ve které už je postřelená Buzzy. Tak ji polda zatkne také, a šoupne vedle Duffyho. Hned když pak nasedne do auta, volá Norma. Takže on jede k mostu, kde najde Jacka Levina.
Mladičká a krásná Cheri je také mimo jiné dost vyčůraná. Zrovna za ní přijel její kluk Aaron. Ten samozřejmě nic neví o Duffym. Cheri jde tedy za ním ven i když se to otci nelíbí. Oba skončí na hřbitově, kde mají sex, a při kterém jemu spadne na hlavu kus pomníku. Je to také hlava, a to hlava anděla, a právě ta udělá Aaronovi z hlavy jogurt. Cheri z místa prchá, přičemž si od něj vezme peníze, které měl on pro ni na ten potrat. Při útěku ztratí Cheri přívěsek se svým jménem. Pak si bere otcovo auto a jede za Duffym do toho obchodu. Zrovna když se k sobě mají, spustí revolver, se kterým si hrála Buzzy. Cheri tedy jede pryč, ale ještě stihne zavolat dalšímu milenci, a to Jackovi Levinovi. A vtom vidí Duffyho, jak na ni mává penězi z fingované loupeže. Když za ním jde, vlítne pod auto těch třech kamarádů.


Autor: Pitryx

Popis / Obsah / Info k filmu Zkurvená noc
V malém městě jménem Middelton jede mladý muž ve svém autě, značně posilněn alkoholem. Rána, prasklé přední sklo, mrtvola. Ve strachu zabalí mrtvolu a schová ji do kufru svého auta. Přijíždí mladá žena s úmyslem pomoci a zavolá svého dobrého přítele, velitele policie. Mladík, pronásledovaný policistou, se dává na útěk a mezitím z policejního auta vybíhají další dva zadržení jedinci. Následuje spletenec situací, které divákovi dovolí pochopit celý děj až v případě, kdy uvidí všechny události z různých úhlů.

Zdroj: IKO Cable, s.r.o. (Film+)


Popis / Obsah / Info k filmu Zkurvená noc
V zapadákově jménem Middelton začíná další obyčejný večer. Pro několik jeho obyvatel bude nadcházející noc tou nejčernější můrou. Životy pěti lidí se osudově protnou při nehodě ve 23:14. Pět různých lidí a pět verzí událostí, které k nehodě vedly. Někdo lže a pro někoho začíná pěkně zkurvená noc.
DVD Express


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Reportéři ČT (2004) [TV cyklus...

14:35 - 15:25

13 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

ČT2 - Zapomenuté příběhy 2. světové ...

14:30 - 15:25

18 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

14:35 - 15:35

13 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

14:30 - 15:35

18 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697862
Fotografií: 763987
Plakátů: 376623
Obsahů a biografií: 178294

Poslední komentáře

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10