reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 23.1.2017 a svátek má Zdeněk. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Zkrocení ohně

Ukraščenije ogňa

Další název:
Укрощение огня; Skrotenie ohňa
Země:
Rok:
1972
Délka:
158 minut
Premiéra v ČR:
3.11.1972
„Poslední vteřiny na odpalovací rampě.“

Celkové hodnocení filmu Zkrocení ohně

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 88.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.8.2009
mia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.11.2007
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.10.2010
lejtenant
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.5.2008
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.2.2012
soptik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.1.2006
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.7.2011
jvrubel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.7.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih53562minih53562Piráti ostrova pokladů (2006) 
Pirates of Treasure Island n
minih89229minih89229Black Horse Canyon (1954) 
n
minih12880minih12880Moře, náš osud (1942) 
In Which We Serve n
minih5783minih5783Ďáblův advokát (1997) 
The Devil's Advocate n
minih15441minih15441Pára nad hrncem (1950) 
n
minih4137minih4137Biskupova žena (1947) 
The Bishop's Wife n
minih23216minih23216Vzpoura na Wounded Knee (1994) [TV film] 
Lakota Woman: Siege at Wounded Knee n
minih20877minih20877The Doors (1991) 
The Doors n
minih27790minih27790Dogma (1999) 
Dogma n
minih43088minih43088Závan smrti (2007) 
Wind Chill n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

88.8 %
8   - clara.bow
10 - mia
9   - Nasudr
8   - lejtenant
10 - dederon
9   - soptik
9   - Area
8   - jvrubel

TV Program

ČT1 - Četníci z Luhačovic (2016) [TV...

10:30 - 12:00

76 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

ČT2 - Babylon

11:30 - 11:55

16 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

11:05 - 11:50

41 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Prima - Láska ve hře (2004) [TV film]

10:05 - 12:00

101 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140622
Osobností: 602757
Fotografií: 520977
Plakátů: 252270
Obsahů a biografií: 129650

Poslední komentáře

Rváčův deník (1995)

Rváčův deník
Strhující příběh, kdy   Leonardo di Caprio jde až na   dno duše kluka, který   všechno ztratí, aby našel   cestu zpět k sobě.Je to   drsné, je více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Pustina (2016) [TV minisérie]

Pustina
Móda severských detektivek   byla inspirací i pro tvůrce   tohoto napínavého seriálu.   Ponurá atmosféra je až   mrazivá a do poslední   chvíle více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 9 / 10

Dveře (1976) [TV hra]

Dveře
Typický cimrmanovský slovní   humor v televizním   příběhu, kde si z tím   viditelně a s elánem pohrál   Petr Nárožný. Takovýto   námět je i více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Pytláci (2016) [TV epizoda]

Pytláci
Na oddělení přijdou dva   kluci, kterým teče ještě   mlíko po bradě a hned musí   honit rajtovní babu, která   má syfilis a zjistit kdo   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

Baron Kafr (2016) [TV epizoda]

Baron Kafr
Dnes je nalezen v tunelu muž,   u kterého je podezření, že   spáchal sebevraždu, s které   se vyklube vražda jako vrata.   Jde o barona Podhajského, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.939/1.917