reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Žhavý tanec

Hot Steps

Žánr:
Rok:
1990
Délka:
98 minut

Celkové hodnocení filmu Žhavý tanec

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.9.2013
saraSun
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.1.2008
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.4.2009
sarka76
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.11.2007
Sivok
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
5.5.2008
Sherlin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.11.2003
slunecnice39
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.4.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih56818minih56818Morganovi (2009) 
Did You Hear About the Morgans? n
minih29531minih29531Báječná Amerika (?) 
n
minih42926minih42926Podsvětí (2006) [Video] 
Hard Luck n
minih39249minih39249Sestry na Bahamách (2001) 
Holiday in the Sun n
minih8979minih8979Chlapi přece nepláčou (1979) 
Chlapi přece nepláčou n
minih33986minih33986Pavoučí teror (2002) 
Eight Legged Freaks n
minih48666minih48666Krása a smutek (1965) 
Utsukushisa to kanashimi to n
minih55343minih55343Devítiocasá kočka (1971) 
Il Gatto a nove code n
minih16767minih16767Povídky ze záhrobí - Upíří nevěstinec (1996) 
Tales from the crypt: Bordello of blood n
minih8067minih8067Hannie Caulderová (1971) 
Hannie Caulder n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77.1 %
9   - oulisna
7   - saraSun
8   - Zdenek13
8   - sarka76
2   - Sivok
10 - Sherlin
10 - slunecnice

TV Program

ČT1 - Události v regionech (2014) [T...

18:00 - 18:25

4 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

ČT2 - V nebi, pod zemí

17:15 - 18:15

49 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

17:25 - 18:25

39 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:45 - 18:55

19 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139579
Osobností: 599551
Fotografií: 517310
Plakátů: 250396
Obsahů a biografií: 128909

Poslední komentáře

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Polda (2016) [TV seriál]

20 let v komatu, ale nic ho nezastaví:-)

Polda
Zkřížit komediální   ladění a kriminálku v   jednom není zas tak   jednoduchý, hlavně když jde   o vraždy. Zde to vyšlo tak   napůl. Případy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

45 Minutes from Hollywood (1926)

45 Minutes from Hollywood
Stan Laurel se zde objeví jen   v několika prostřizích. No,   s tím knírem vypadá fakt   divně. Snímek má rychlost i   spád, a je svým způsobem   legrační. Je to groteska ne?

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Laurel a Hardy na moři (1940)

Laurel a Hardy na moři
První polovina byla fajn, tak   trochu připomínala zlaté   časy grotesky, druhá byla   už moc a moc slabá. Na moři   se toho mnoho neodehrálo. Dá   se na to dívat, ale   nečekejte zázrak.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Taneční mistři (1943)

Taneční mistři
Podle názvu jsem čekal   větší opičárnu. Scénka   dražení a přenášení   hodin tu byla nedávno ve   filmu „Thicker Than   Water“. Jinak je to v více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.21/0.191