reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Ze Země na Měsíc [TV minisérie]

From the Earth to the Moon

Další název:
Zo Zeme na Mesiac (SK)
Žánr:
Rok:
1998
Délka:
60 minut, 12 dílů

Celkové hodnocení filmu Ze Země na Měsíc

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 88.9% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
LenC2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.12.2008
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.7.2010
Jarda.ftr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.7.2009
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.4.2016
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.6.2010
miratskyl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.7.2010
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.8.2009
Andrewinterman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.9.2015
evam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.6.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih59947minih59947Cirque du Soleil - LoveSick (2005) [TV film] 
n
minih22531minih22531Vinnetou - Rudý gentleman (1964) 
Winnetou II n
minih14343minih14343Nixon (1995) 
Nixon n
minih9279minih9279Jak napálit advokáta (1980) 
Jak napálit advokáta n
minih40709minih40709Chatova země (1972) 
Chato's Land n
minih34449minih34449A život jde dál (1969) 
Setkání - A život jde dál n
minih54131minih54131Ďábelská trojice (1974) 
Le trio infernal n
minih36863minih36863Bazén (2003) 
Der Tod feiert mit n
minih29508minih29508Pravá blondýnka (2001) 
Legally Blonde n
minih47432minih47432Anglické jahody (2008) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

88.9 %
8   - LenC2
9   - Kuvik
9   - Jarda.ftr
9   - Petak69
8   - rosta12
9   - miratskyl
8   - jambroz58
10 - Andrewinte
10 - evam

TV Program

ČT1 - Postřehy odjinud (1993) [TV cy...

12:50 - 13:00

6 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Stalingrad: Za Volhou není zem...

12:10 - 13:00

46 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

NOVA - Rady ptáka Loskutáka (2001) [T...

12:35 - 13:35

21 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

Prima - Big Ben (1996) [TV seriál]

12:45 - 14:50

11 minut již uběhlo
114 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599403
Fotografií: 517141
Plakátů: 250312
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Děs!

Vánoční Kameňák
Strašné. Žádný pořádný   vtip a herecke výkony na   zblití. Totální odpad. Ze   Zemana udělán totální   alkoholik (ne, že by si   občas nedal :-) Ale za mně   hodnocení: -8

Autor: Eros83 | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.588/0.564