reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 10.12.2016 a svátek má Julie. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Zběsilost

Dai-bosatsu tôge

Další název:
The Sword of Doom; Daibosatsu Pass; Boddhisattva Pass; Le sabre du mal; 大菩薩峠
Země:
Rok:
1966
Délka:
116 minut
„Meč je duší samuraje. Pokud je duše bojovníka zlá, je zlý i jeho meč“

Celkové hodnocení filmu Zběsilost

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.9.2009
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
Hugin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.12.2007
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.7.2008
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.1.2008
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.9.2010
Darkman7
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.6.2008
RwlBem
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.4.2016
okopavel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.10.2009
Tolemarchos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.3.2010
satosan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih52891minih52891Ivan Vasiljevič mění povolání (1973) 
Ivan Vasiljevič meňajet professiju n
minih34146minih34146Pobočka (1994) 
A Részleg n
minih18822minih18822Od Corleone až po Brooklyn (1979) 
Da Corleone a Brooklyn n
minih47468minih47468Melodie mého srdce (2007) 
August Rush n
minih5047minih5047Cesta draka (1972) 
Meng long guojiang n
minih17944minih17944Rodinný krb (1970) 
Domicile conjugal n
minih55504minih55504Past na Popelku (1965) 
Piége pour Cendrillon n
minih11391minih11391Léto s kovbojem (1976) 
n
minih28756minih28756Osamělost přespolního běžce (1962) 
The Loneliness of Long Distance Runner n
minih8237minih8237Highlander (1986) 
Highlander n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80 %
7   - cicis
6   - Justik66
8   - Hugin
7   - ajaajena
9   - phorsky1
7   - rosta12
8   - Darkman7
10 - RwlBem
8   - okopavel
9   - Tolemarcho
9   - satosan

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:45

34 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

ČT2 - Indická nemocnice pro divoká z...

18:55 - 19:50

39 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

4 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

Prima - Krimi zprávy (2011) [TV pořad]

19:25 - 19:40

9 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139665
Osobností: 599796
Fotografií: 517557
Plakátů: 250500
Obsahů a biografií: 128957

Poslední komentáře

Zvon Lukáš (2003) [TV inscenace]

Zvon Lukáš
Možná až příliš   umělecky míněná pohádka,   ale zároveň ne příliš   dobře natočená. Taková   zvláštní perlička   ušmudlaná.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

...a je to! (1979) [TV seriál]

znají ho všude

...a je to!
nejlepší animovaný   československy seriál,   jezdím posvětě a třeba   Iranci ho milují, no netřeba   dabing :) za mě asi   nejlepší díly z více >

Autor: basse | Hodnocení: 10 / 10

Zázrak z Valby (1989)

Zajímavé sci fi

Zázrak z Valby
když jsem viděl film, tak   jsem byl ve věku hlavních   postav, za mě mohu říct,   hodně povedený, pamatuji na   muziku skupiny Roxette

Autor: basse | Hodnocení: 8 / 10

Vánoční lov (2013) [TV film]

Vánoční lov
Další americká vánoční   televizní "rasovina". Jenom   ta špetka vyčpělého a   opakovaného humoru mě   donutila dokoukat film do   konce. Ale stálo to dost sil.

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Posedlá zlem (2010) [TV film]

Posedlá zlem
Staré dobré téma o   strašidelném domu, kde se   vyskytuje duch. Ryze   televizní snímek překvapuje   svým zpracováním ve velmi   nízkém více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.63/0.602