reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Závod s časem

Race Against Time

Další název:
Preteky s časom (SK); Gabriel's Run
Rok:
2000
Délka:
87 minut

Celkové hodnocení filmu Závod s časem

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.4.2013
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.10.2008
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.2.2006
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.7.2011
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.5.2015
frenky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.4.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih37083minih37083Inspektor Gadget 2 (2003) [Video] 
Inspector Gadget 2 n
minih33400minih33400Pojídač hříchů (2003) 
The Order n
minih37491minih37491Království koček (2002) 
Neko no ongaeshi n
minih8184minih8184Hennessy (1975) 
Hennessy n
minih71730minih71730Velká vánoční jízda (2011) 
Arthur Christmas n
minih26028minih26028Dobrý voják Švejk (1926) 
n
minih39825minih39825Kolekce Toma a Jerryho 11 (2003) 
Tom and Jerrys Classic Collection n
minih81721minih81721Práskač (2012) [2k digital] 
Snitch n
minih24647minih24647Víkend bez rodičů (1981) 
Víkend bez rodičů n
minih26548minih26548Útok! (1956) 
Attack! n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.3 %
5   - curil
5   - ignac1
6   - catamount
9   - oulisna
10 - Gremmie
6   - frenky
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139582
Osobností: 599561
Fotografií: 517310
Plakátů: 250398
Obsahů a biografií: 128915

Poslední komentáře

300: Bitva u Thermopyl (2007)

Průsmyk

300: Bitva u Thermopyl
"Jdi, poutníče, a zvěstuj   Lakedaimonským že my tu   mrtvi ležíme, jak zákony   kázaly nám." Komiksově   převyprávěný příběh   skutečných více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 7 / 10

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Polda (2016) [TV seriál]

20 let v komatu, ale nic ho nezastaví:-)

Polda
Zkřížit komediální   ladění a kriminálku v   jednom není zas tak   jednoduchý, hlavně když jde   o vraždy. Zde to vyšlo tak   napůl. Případy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

45 Minutes from Hollywood (1926)

45 Minutes from Hollywood
Stan Laurel se zde objeví jen   v několika prostřizích. No,   s tím knírem vypadá fakt   divně. Snímek má rychlost i   spád, a je svým způsobem   legrační. Je to groteska ne?

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Laurel a Hardy na moři (1940)

Laurel a Hardy na moři
První polovina byla fajn, tak   trochu připomínala zlaté   časy grotesky, druhá byla   už moc a moc slabá. Na moři   se toho mnoho neodehrálo. Dá   se na to dívat, ale   nečekejte zázrak.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.492/0.47