reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Zálety koňského handlíře [TV inscenace]

Žánr:
Rok:
1991
Délka:
50 minut
„Viktor Preiss v komedii na motivy Boccacciova Dekameronu.“

Celkové hodnocení filmu Zálety koňského handlíře

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Jean-Paul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.1.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.12.2009
sakro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.5.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.12.2009
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
28.5.2011
nabba
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.8.2014
Nob.r
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.1.2008
vomil13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.8.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih10808minih10808Kristian (1939) 
Kristian n
minih60469minih60469Já, mé druhé já a zase já (2007) [TV film] 
More of Me n
minih41382minih41382Hory mají oči (2006) 
The Hills Have Eyes n
minih33537minih33537Královna noci (2001) 
Kraljica noći n
minih33385minih33385Teletubbies už jsou tady (1998) [DVD] 
Here Come the Teletubbies n
minih24449minih24449Žralok (1988) 
La notte degli squali n
minih25881minih25881Jak přicházejí sny (1998) 
What Dreams May Come n
minih10830minih10830Krotitelé duchů (1984) 
Ghostbusters n
minih47909minih47909Comeback (2008) [TV seriál] 
Comeback n
minih47660minih47660Fantastický mazel (2008) 
Cheung Gong 7 hou n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Láska zlatnice Leonetty (1991) [TV inscenace]

 Láska zlatnice Leonetty (1991) [TV inscenace]
Láska zlatnice Leonetty n
 
Žánr: komedie / milostný
Země: Československo
Režie: Zdeněk Zelenka

(pokračování)

Oko za oko (1991) [TV inscenace]

 Oko za oko (1991) [TV inscenace]
Oko za oko n
 
Žánr: komedie
Země: Československo
Režie: Zdeněk Zelenka

(pokračování)

Tedaldo a Elisa (1991) [TV inscenace]

 Tedaldo a Elisa (1991) [TV inscenace]
Tedaldo a Elisa n
 
Žánr: komedie / milostný
Země: Československo
Režie: Zdeněk Zelenka

(pokračování)

Hodnocení filmu

65 %
6   - Jean-Paul
6   - satyr
7   - sakro
6   - rosta12
10 - miroslav22
5   - nabba
6   - Nob.r
6   - vomil13

TV Program

ČT1 - Konec semestru (1974) [TV insc...

14:45 - 15:45

41 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

ČT2 - Bedekr

15:05 - 15:35

21 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

NOVA - Vánoce naruby (2004)

15:20 - 17:20

6 minut již uběhlo
114 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

14:50 - 17:00

36 minut již uběhlo
94 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599412
Fotografií: 517159
Plakátů: 250321
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.331/0.309