reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Zákon gangu

Paid in Full

Žánr:
Rok:
2002
Délka:
97 minut
„Jediné místo, kde se dá vydělat, je Harlem a jeho drogové podsvětí.“

Celkové hodnocení filmu Zákon gangu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63.3% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.5.2010
BinLADIN
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.7.2009
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.7.2011
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
7.6.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.11.2009
Jarda.ftr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.1.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.8.2009
sluníčko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.9.2009
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.6.2014
Kiki-Jiki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.6.2010
btip007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
26.2.2012
RENDYspt
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.4.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih100745minih100745S Molièrem na kole (2012) [2k digital] 
Alceste à bicyclette n
minih29736minih29736Pokoj s vyhlídkou (1985) 
A Room with a View n
minih22288minih22288Velká žranice (1973) 
La grande bouffe; La grande abbuffata n
minih107633minih107633Ženy v akci (2008) [TV film] 
Ladies of the House n
minih43120minih43120Zoom: Akademie pro superhrdiny (2006) 
Zoom n
minih41115minih41115Není houba jako houba (1996) [TV inscenace] 
Není houba jako houba n
minih7352minih7352Emma: Královna jižních moří (1988) 
Emma: Queen of the South Seas n
minih41939minih41939Společnice (2000) [TV film] 
n
minih73164minih73164Láska, svatba, manželství (2011) 
Love, Wedding, Marriage n
minih8420minih8420Holka nebo kluk (1938) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63.3 %
6   - curil
9   - BinLADIN
5   - Bara.40
4   - Faye
7   - satyr
4   - Jarda.ftr
6   - rosta12
5   - sluníčko
10 - Gremmie
6   - Kiki-Jiki
4   - btip007
10 - RENDYspt
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139603
Osobností: 599608
Fotografií: 517421
Plakátů: 250467
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.583/0.554