reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Záhadný kontraband

Échappement libre

Další název:
A escape libre/ Backfire / Der Boß hat sich was ausgedacht / Scappamento aperto
Rok:
1964
Délka:
94 minut
Premiéra v ČR:
17.9.1965

Celkové hodnocení filmu Záhadný kontraband

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 82.1% (19 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.12.2008
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.11.2008
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.2.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.8.2008
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.2.2009
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.1.2009
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.12.2009
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.5.2009
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.5.2011
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.3.2014
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.4.2013
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.3.2010
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.4.2010
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.8.2009
ceskytulak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.2.2009
Ivo.H.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.10.2010
Jekky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.5.2010
BudTerence
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.9.2012
Reno-CZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.11.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih46917minih46917I.Q.: Génius (2007) 
If I Had Known I Was a Genius n
minih54530minih54530Britská klasika: Jaguár (1995) 
The Best Of British: Jaguar n
minih58195minih58195Kazatel (2011) 
Priest n
minih12261minih12261D'Artagnanův tajný úder (1962) 
Il colpo segreto di d'Artagnan n
minih61691minih61691Právo být otcem (2007) [TV film] 
Custody n
minih76807minih76807Vraždy v Yorkshiru: 1974 (2009) 
Red Riding: In the Year of Our Lord 1974 n
minih60642minih60642Biliárový šampión (1982) 
Io, Chiara e lo Scuro n
minih41230minih41230Polda (1998) 
No Code of Conduct n
minih73063minih730632:22 (2008) 
2:22 n
minih22939minih22939Vše na prodej (1969) 
Wszystko na sprzedaš n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

82.1 %
8   - cicis
10 - curil
10 - jarda53
9   - clara.bow
7   - Agostino
9   - Bara.40
7   - REKBRIT
8   - Charlie35
8   - Nasudr
8   - melakara
8   - oulisna
9   - POMAJZ
9   - Johnny1
4   - jambroz58
9   - ceskytulak
9   - Ivo.H.
10 - Jekky
6   - BudTerence
8   - Reno-CZ
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139585
Osobností: 599573
Fotografií: 517322
Plakátů: 250405
Obsahů a biografií: 128917

Poslední komentáře

Příchozí (2016)

Příchozí
Když to po těch dvou   hodinách skončilo, nějak   jsem měl potřebu se zeptat   vedle sedící kamarádky, o   čem že to vlastně bylo.   Solidní více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 7 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

Velká vánoční jízda
Vtipná záležitost, jejíž   krása tkví především v   detailech. Já osobně jsme si   zamilovala sestříhanou   bradku Santova syna Stevea do   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

A Bitter Draught (2016) [TV epiz...

A Bitter Draught
Regina sklízí, co kdysi jako   Zlá královna zasila. Ono se   určitě pár dalších   kostlivečků najde. Christo   mě nepotěšil, byť ho hrál   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

300: Bitva u Thermopyl (2007)

Průsmyk

300: Bitva u Thermopyl
"Jdi, poutníče, a zvěstuj   Lakedaimonským že my tu   mrtvi ležíme, jak zákony   kázaly nám." Komiksově   převyprávěný příběh   skutečných více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 7 / 10

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.474/0.448