reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 20.1.2017 a svátek má Ilona. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Z historie našeho letectví - 2 díl

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (16 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.10.2007
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.10.2007
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.8.2009
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.9.2008
kovandos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
10kacka10
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.12.2008
Pal886
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.8.2007
iritia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.3.2006
kata18
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.11.2007
Collie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
MIGELO26
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
Ladik80
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.10.2007
kouba001
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.10.2007
rosta22.-
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.7.2009
Andula2912
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.2.2008
castvajj
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih27974minih27974Sestry (1987) 
Sister Sister n
minih39746minih39746Univerzální uklízečka (2005) 
Keeping Mum n
minih46316minih4631627 šatů (2008) 
27 Dresses n
minih54852minih54852Bekyně mniška (2009) [TV film] 
Bekyně mniška n
minih16609minih16609Poslední růže od Casanovy (1966) 
n
minih34325minih34325Má mě rád, nemá mě rád (2002) 
A la folie, pas du tout / He loves me, he loves me not n
minih5553minih5553Černý tulipán (1963) 
La Tulipe noire n
minih28403minih28403Stvořeni pro lásku (2000) 
Fa yeung nin wa n
minih3216minih3216Archa neviňátek (1993) 
Slaughter of the Innocents n
minih20949minih20949Souboj cti (1996) 
The Quest n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 %
7   - ignac1
5   - Rendys
6   - jambroz58
10 - michaela11
5   - kovandos
5   - 10kacka10
7   - Pal886
9   - iritia
6   - kata18
4   - Collie
6   - MIGELO26
10 - Ladik80
10 - kouba001
10 - rosta22.-
7   - Andula2912
5   - castvajj

TV Program

ČT1 - Tak neváhej a toč – speciál ! ...

15:05 - 16:10

45 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

ČT2 - Válečné projekty třetí říše II...

15:40 - 16:25

10 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

15:00 - 15:55

50 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Prima - Hádej, kdo jsem! (2007) [TV po...

15:30 - 16:35

20 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140558
Osobností: 602613
Fotografií: 520707
Plakátů: 252179
Obsahů a biografií: 129567

Poslední komentáře

Ani ve snu! (2014)

???

Ani ve snu!
No ať přemýšlím jak   přemýšlím tak se tady   něco nepovedlo. Může mi   někdo říct o čem to je ?   Možná je to něčí debut,   ale trochu se to více >

Autor: 5000 | Hodnocení: 2 / 10

Green Room (2015)

Green Room
No, natočeno je to skvěle.   Hodně lehce se tomu uvěří.   Hodně potěšily poctivé   efekty, žádné digi, a velmi   dobří herci. Co už mne   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Kluci (2015)

Kluci
Po delší době jsem   vzhlédla skvělé švédské   drama. Co vzhlédla, spíš   jsem zírala, jak se děj   odvíjí. Příběh trochu   pohádkový více >

Autor: petule611 | Hodnocení: 8 / 10

The Gravedancers (2006)

Křepčit na hrobě má své důsledky...

The Gravedancers
Poslední rozloučení se   zesnulým kamarádem může   vyvolat nejen staré   vzpomínky a vášně ale i   temné síly které jen   čekají jak proniknout více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Pokoj s vyhlídkou (1985)

Pokoj s vyhlídkou
Oddechová romantika, která   zaručeně uspokojí   milovníky staré Anglie, ke   kterým se počítám.Hlavní   hrdinka je sice chvílemi na   pár více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.382/0.354