Zari
ohodnotit

Vyproštění

Extraction

Další název:
Out of the Fire
Žánr:
Rok:
2020
Délka:
116 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Vyproštění
Tyler Rake je nájemný žoldák, který vezme nejnebezpečnější práci své celé kariéry. Jeho misí se stane záchrana uneseného chlapce, syna mezinárodního kriminálního bosse. Rake, jehož hraje Chris Hemsworth, uniká celému městu, přičemž zjišťuje, kdo je jeho přítelem a kdo stojí na opačné straně. Podaří se mu splnit misi? Zachrání nevinného chlapce?


Autor: terka69

Popis / Obsah / Info k filmu Vyproštění
POZOR, SPOILER

Po mostě jde ozbrojený muž jménem Tyler. Je raněný na několika místech a mele z posledního, přesto ještě zvládá střelbu na nepřátele…

Mladý Ovi Mahajan je s kamarády i přes zákaz v baru. S jedním klukem jde ven hulit, když přijedou policisté, kamaráda zastřelí a Oviho unesou. Jeho otec je narkobaron a zrovna „bručí v kriminále“. Dává svému muži Sajuovi příkaz, aby jeho syna dostal zpět, nebo on nechá zabít toho jeho.

V Austrálii navštíví muže jménem Tyler Rake jeho spolupracovnice Nik Khanová a nabízí mu kšeft. Totiž získat Oviho pro Sajua. Kluka unesl Amir Asif, další narkobaron a Tyler se stává zajatcem jeho lidí. Ovšem osvobodí se a pěkně s nimi zatočí. Přitom jim kluka vyfoukne. Nastává zběsilý útěk k místu, kde kotví loď, která je má odvézt k vrtulníku. Jenže na lodi je někdo, kdo povraždí všechny lidi a začne pronásledovat i oba uprchlíky. Později, když si sundá masku, ukáže se, že je to Saju. Když se pak s Tylerem setkají, dají si navzájem příšernou nakládačku.

Pak se Tyler dozví od Nik, že peníze za akci nebyly zaplaceny a ať nechá kluka svému osudu a zachrání se sám. To Tyler odmítá a opět s klukem opět prchá. Tentokrát za mužem jménem Gaspar, který mu vděčí za život. Ukáže se však, že desetimilionová odměna za kluka je přece jen velké lákadlo a Gaspar je chce. Tyler je nucen jej usměrnit a kluk jej odpráskne.

Oba zase prchají a cestou se spojí se Sajuem. Ten se pokusí kluka propašovat, ale akce nevyjde. Dostávají se však až k osudnému mostu, který známe ze začátku příběhu, a zde přichází Saju o život. Strhla se tu totiž taková malá válka. Amir tu má skoro všechny své lidi a chce Oviho zpět za každou cenu. Ke slovu přichází i bazooka, kterou mistrně použije Nik. Zdá se, že dostat se na druhou stranu mostu za záchranou je nemožné…


Autor: Pitryx

Popis / Obsah / Info k filmu Vyproštění
Ostřílený žoldák má zachránit syna drogového bosse uneseného do Bangladéše. Akce se ale změní v závod o přežití a on musí navíc nahlédnout do svého nitra.

Netflix


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Vyproštění 2 (2023)

 Vyproštění 2 (2023)
Vyproštění 2 n
Extraction 2
Žánr: akční / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Sam Hargrave

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Banánové rybičky (1999) [TV po...

01:50 - 02:25

4 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

ČT2 - Mořští vlci (1980)

00:20 - 02:15

94 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

NOVA - Kluk od vedle (2015)

00:55 - 02:45

59 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

Prima - Dech života (1987)

00:30 - 03:25

84 minut již uběhlo
91 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Raf Baldassarre

Baldassarre Raf

Loutka (Daocaoren)

Loutka
Daocaoren

Ed Williams

Williams Ed

Naposled navštívené:
Raf Baldassarre

Baldassarre Raf

Loutka (Daocaoren)

Loutka
Daocaoren

Ed Williams

Williams Ed