reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Vražedné tango

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 38% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.7.2011
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
22.4.2013
olgab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
5.6.2008
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.2.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.5.2011
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
5.7.2011
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
11.6.2008
selinger1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.10.2008
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
21.10.2008
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih96998minih96998Miamská sopka (2011) [TV film] 
Miami Magma n
minih9541minih9541Její alibi (1989) 
Her Alibi n
minih26575minih26575Gádžo dilo (1997) 
Gadjo Dilo n
minih6605minih6605Dobře situovaný pán (1939) 
Dobře situovaný pán n
minih56654minih56654Bláznova smrt (1973) [TV inscenace] 
Bláznova smrt n
minih60007minih60007Neil Young: Heart Of Gold (2006) 
n
minih34895minih34895Krysař (2003) 
n
minih47432minih47432Anglické jahody (2008) 
n
minih39650minih39650Kiss Kiss Bang Bang (2005) 
Kiss Kiss Bang Bang n
minih68129minih68129Zločin po italsku (2008) [TV film] 
Hold-up à l'italienne n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

38 %
8   - curil
2   - mat.ilda
3   - olgab
5   - Kycky
6   - rosta12
2   - miroslav22
4   - T800
5   - selinger1
1   - Kloby
2   - bajaw

TV Program

ČT1 - Nástrahy zubařského křesla (19...

16:40 - 18:25

16 minut již uběhlo
89 minut zbývá do konce

ČT2 - Dobrovolní hasiči 2016

16:25 - 17:20

31 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

NOVA - Vánoce naruby (2004)

15:20 - 17:20

96 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

14:50 - 17:00

126 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599414
Fotografií: 517159
Plakátů: 250325
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.434/0.411