Zari
ohodnotit

Vraždící vosy [TV film]

Black Swarm

Další název:
Vraždiace osy; Night of the Drones (prac. název)
Žánr:
Země:
Rok:
2007
Délka:
89 minut
„Když tyto vosy uvidíš, je už příliš pozdě.“

Obsah filmu Vraždící vosy

 
Zástupkyně šerifa Jane Koziková s dcerou Kelsey se vrací po smrti svého muže do rodného domu v Black Stone. Jeho smrt zavinily vosy, které ho ubodaly, když odstraňoval jejich hnízdo z domu. Black Stone je ospalé městečko, kde každý zná každého.

Naneštěstí se na městečko valí pohroma v podobě geneticky upravených vos, které pocházejí z tajmého vojenského experimentu, do něhož bylzapleten místní občan Eli. Jeho včely jsou opravdovou raritou. Nejsou vázány na své hnízdo, ale mohou přecházet z jednoho hnízda do druhého, popřípadě si vytvořit nové - klidně v lidském hostiteli.

Po úmrtí několika spoluobčanů se ukazuje nezbytné pozvat...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 25.1.2010
Pred nedávnom som mal možnosť pozrieť si prvý   krát tento film priamo v televízii, čo som aj   spravil. Samotný úvod filmu vyzeral byť dosť   zaujímavý, ale postupom času sledovanie tohto   hororu prestavalo byť nejakým zážitkom. Dej   začínal byť úplné prehnaný a primitívny.   Hlavným článkom tohto filmu boli genetický   modifikované vraždiace osy pre ktorým sa musel   mať každý na pozore. Najprv to vyzeralo, že sa   vyvinuli vo voľne prírodne, samotnou mutáciou.   Ale na koniec vyskytlo, že to nie je vôbec   žiadna pravda. Je to film vhodný na jedno   pozretie, inač za veľa nestojí. Efekty sú tu   na sotva priemernej úrovni.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Vraždící vosy (2007) [TV film]Vraždící vosy (2007) [TV film]Vraždící vosy (2007) [TV film]Vraždící vosy (2007) [TV film]
Reklama