Zari
ohodnotit

Vražda v čínské čtvrti

True Blue

Žánr:
Rok:
2001
Délka:
101 minut
„Osamělý detektiv se zaplétá do nebezpečného případu, jehož nitky vedou nejen k mafiánům, ale také na newyorskou radnici.“
Popis / Obsah / Info k filmu Vražda v čínské čtvrti
Detektiv Rem Macy, zarputilý, prchlivý samotář, je posedlý svou prací. Když řeší případ, nic ho nedokáže zastrašit nebo zastavit. Za sebou má nepříliš úspěšné období, které vyvrcholilo tím, že po několika měsících neúspěšného vyšetřování mu odebrali případ. Jediný, kdo se za něj postavil, byl jeho nadřízený, poručík Monty. Díky němu Macy s kolegyní Beth řeší nový případ. V Central Parku byla nalezena lidská ruka. Podle otisků prstů to byla Melanie Hanies, která pracovala pro kancelář newyorského starosty. Bydlela společně s dalšími dvěma ženami. Detektiv jde navštívit byt, kde je jen atraktivní Nikky, Jennifer je mimo město. Následujícího večera se u Macyho dveří objeví Nikki. Bojí se zůstat v bytě a nechce jít ani do hotelu. A tak mu nezbývá, než ženu na noc pozvat k sobě. Když ráno přijde Beth, přítomnost Nikky si špatně vyloží a uraženě odejde. Ani si neposlechne zajímavé informace, které se Rem od Nikky dozvěděl. Melanie i Jennifer podle ní často a rády flámovaly se zástupci radnice a nikdy přitom nesměl chybět sex a drogy. Také Tiger, bývalý detektivův parťák, kterého Macy požádal, aby o případu něco zjistil, má další informace. Někteří lidé blízcí starostovi jedou ve značně špinavých obchodech. Navíc je v tom zapletena čínská mafie. Macy tuší, že Melanie byla zabita, aby nevyšla najevo pravda o starostovi a vlivných kamarádech. Netuší ale, že i Nikky je do celého spiknutí namočena víc, než se zdá. Začíná jít do tuhého. Je zavražděn Tiger a Rem se ocitá ve smrtelném nebezpečí.

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Vražda v čínské čtvrti
Detektiv Rem Macy (Tom Berenger) se pri vysetrovani vrazdy zaplete hluboko do podsveti Cinske ctvrti mezi organizovane gangy, ktere neznaji slitovani.
Diky spanile hostesce (Lori Heuring), ktera se jednoho dne nahle objevi v jeho pokoji se rychle dostava do smrtelne nebezpecne hry.
Tom Berenger v kriminalnim drama o vrazdach, korupci, sexu na prodej a nedotknutelnych velicin se spinavymi rukami.

Autor/Zdroj: /DVD


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Vražda v zastoupení (1987) [TV...

07:05 - 08:20

69 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

ČT2 - Odysea: Mýtus nebo realita?

07:45 - 08:40

29 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

NOVA - Alvin a Chipmunkové (2015) [TV...

07:30 - 08:15

44 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

07:50 - 08:15

24 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Hugo Ståhlbom

Ståhlbom Hugo

Naposled navštívené:
Hugo Ståhlbom

Ståhlbom Hugo