reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 11.12.2016 a svátek má Dana. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Viktor, Viktorie

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.9.2009
payo1555
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.1.2012
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.4.2014
michal33
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.1.2008
lionheart
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.8.2008
pauli1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.10.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih47142minih47142Tréma (1958) 
Stage Struck n
minih20432minih20432Tajemství čínského karafiátu (1964) 
Das Geheimnis der chinesischen Nelke n
minih62362minih62362O princezně z Rimini (1999) [TV inscenace] 
O princezně z Rimini n
minih51332minih51332Charlie Chan ve městě tmy (1939) 
Charlie Chan in City in Darkness n
minih4537minih4537Božská Ema (1979) 
n
minih12326minih12326Město nic neví (1975) 
n
minih27729minih27729Dlouhé lodě Vikingů (1963) 
The Long Ships n
minih8570minih8570Host do domu (1942) 
n
minih13137minih13137Muž proti muži (1968) 
Da uomo a uomo n
minih21400minih21400Tři muži a nemluvně (1987) 
Three Men and a Baby n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 %
7   - clara.bow
5   - payo1555
10 - melakara
6   - michal33
6   - lionheart
8   - pauli1

TV Program

ČT1 - Nevěsta (1985/1) [TV inscenace...

08:45 - 09:45

35 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

ČT2 - Hledání ztraceného času: Děti ...

09:15 - 09:35

5 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

NOVA - Víkend (2005) [TV pořad]

09:15 - 10:15

5 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

Prima - Prima ZOOM Svět

09:15 - 09:45

5 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139670
Osobností: 599832
Fotografií: 517585
Plakátů: 250526
Obsahů a biografií: 128961

Poslední komentáře

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Několik dobrých vtipů a   hlášek neschová to, že   film je celkem nudný a ten   humor je vlastně z těch   všech Kameňáků   vyrecyklovanej i více >

Autor: FLA | Hodnocení: 3 / 10

Star Trek: Do neznáma (2016)

Star Trek: Do neznáma
Nejsem fanda ST, ale vydal   jsem se v roce 2013 Do temnoty   a teď Do neznáma, protože   se mi film minulý celkom   páčil. Příběh je a bude   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
The Theory of Everything   hodnotím jako velmi povedený   kousek. Redmayne nám herecky   krásně roste a s rolí se   popral dost zdařile. Ještě více >

Autor: lucymat | Hodnocení: 8 / 10

Bakaláři navíc (1981) [TV inscen...

Bakaláři navíc
Povídka ´Fotbalová   odysea´

Když je někdo   televizní maniak, není divu,   že mu uniká život pod   rukama, tudíž ani neví, co   se děje v více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 7 / 10

Vrchní, prchni! (1980)

Vrchní, prchni!
Dalibor Vrána, kterého si   hosté pletou s vrchním,   přijde s nápadem, jak   vydělat peníze, jezdí po   restauracích a hosty   kasíruje. Doma více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.356/0.336