reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Veselý rozvod

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.9% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.8.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.10.2008
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.6.2009
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.11.2008
JVSoolen
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.11.2008
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.3.2014
Brikca
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.5.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.11.2008
sofry
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.5.2009
scareface68
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.5.2009
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
2.11.2008
JanBlub
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
6.6.2016
mirek52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.12.2008
aniiicka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.2.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih102209minih102209Špionáž (2013) 
Paranoia n
minih43647minih43647Zastřený hlas (2006) [TV film] 
Zastřený hlas n
minih29722minih29722Chovejte se slušně, baby! (2001) 
Women Talking Dirty n
minih11899minih11899Malý Bobeš ve městě (1962) 
Malý Bobeš ve městě n
minih57578minih57578Mirageman (2007) 
Mirageman n
minih8457minih8457Hon na kočku (1979) 
Hon na kočku n
minih55495minih55495Samec (2009) 
Spread n
minih99957minih99957Picassova parta (2012) 
La banda Picasso n
minih21455minih21455Třikrát svatba (1941) 
Dreimal Hochzeit n
minih61691minih61691Právo být otcem (2007) [TV film] 
Custody n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.9 %
8   - curil
9   - clara.bow
9   - pataamat
7   - Edward52
8   - JVSoolen
9   - melakara
8   - Brikca
9   - rosta12
7   - sofry
7   - scareface6
1   - Kloby
3   - JanBlub
7   - mirek52
10 - aniiicka
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599409
Fotografií: 517159
Plakátů: 250320
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.905/0.877