reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 23.1.2017 a svátek má Zdeněk. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Velký muž

The Big Man

Další název:
Crossing the Line / Holé pěsti
Žánr:
Rok:
1990
Délka:
116 minut

Celkové hodnocení filmu Velký muž

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 56.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.4.2010
jorgemar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.2.2011
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.8.2011
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.9.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.6.2011
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.4.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.5.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
10.6.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih44062minih44062Tlouštík (1995) 
Heavy n
minih52973minih52973Ďábelští andělé (1967) 
Devil's Angels n
minih55462minih55462Bílá smrt (2009) 
Whiteout n
minih38113minih38113Normální (2003) 
Normal n
minih28582minih28582Život v tranzu (2000) 
Groove n
minih35019minih35019Balada o zeleném dřevu (1983) 
Balada o zeleném dřevu n
minih89236minih89236Trojitý agent (2004) 
Triple agent n
minih48021minih48021Komančové (1956) 
Comanche n
minih29661minih29661460 podezřelých (2000) 
Drowning Mona n
minih43077minih43077Sejmi je všechny (2007) 
Shoot 'Em Up n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

56.3 %
7   - curil
7   - jorgemar
6   - Bara.40
5   - R.RICKIE
6   - Kycky
6   - Petak69
6   - rosta12
2   - miroslav22

TV Program

ČT1 - (?)

12:00 - 12:20

2 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

ČT2 - Obrázky z Francie: Alsasko

11:55 - 12:10

7 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Polední Televizní noviny, Spor...

12:00 - 12:25

2 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Prima - Polední zprávy

12:00 - 12:10

2 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140622
Osobností: 602757
Fotografií: 520977
Plakátů: 252270
Obsahů a biografií: 129650

Poslední komentáře

Rváčův deník (1995)

Rváčův deník
Strhující příběh, kdy   Leonardo di Caprio jde až na   dno duše kluka, který   všechno ztratí, aby našel   cestu zpět k sobě.Je to   drsné, je více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Pustina (2016) [TV minisérie]

Pustina
Móda severských detektivek   byla inspirací i pro tvůrce   tohoto napínavého seriálu.   Ponurá atmosféra je až   mrazivá a do poslední   chvíle více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 9 / 10

Dveře (1976) [TV hra]

Dveře
Typický cimrmanovský slovní   humor v televizním   příběhu, kde si z tím   viditelně a s elánem pohrál   Petr Nárožný. Takovýto   námět je i více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Pytláci (2016) [TV epizoda]

Pytláci
Na oddělení přijdou dva   kluci, kterým teče ještě   mlíko po bradě a hned musí   honit rajtovní babu, která   má syfilis a zjistit kdo   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

Baron Kafr (2016) [TV epizoda]

Baron Kafr
Dnes je nalezen v tunelu muž,   u kterého je podezření, že   spáchal sebevraždu, s které   se vyklube vražda jako vrata.   Jde o barona Podhajského, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.475/0.456