reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Věc Makropulos

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.2.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.4.2006
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.12.2009
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.3.2007
davidek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.9.2008
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.10.2009
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.4.2009
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.2.2010
honza_cz_54
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.12.2007
manu
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.4.2004

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih56082minih56082Nesnáší mne (2004) 
She Hate Me n
minih52821minih52821Lord Longford (2006) [TV film] 
Longford n
minih70356minih70356Zprávy TV Onion (2008) 
The Onion Movie n
minih21463minih21463Tucet špinavců IV: Osudná mise (1988) [TV film] 
The Dirty Dozen - The Fatal Mission n
minih88755minih88755Princezna Fantaghiró 4 (1994) [TV film] 
Fantaghirò 4 n
minih28371minih28371Oheň nenávisti (1999) [TV film] 
Absence of the Good n
minih41808minih41808Zítra nehrajeme! (2006) 
A Prairie Home Companion n
minih30227minih30227Waterloo (1970) 
Waterloo n
minih4866minih4866Byli jsme to my? (1990) 
Byli jsme to my? n
minih38469minih38469Předčasná úmrtí - Jak jsem se zbláznil (2001) [TV film] 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71 %
6   - curil
8   - clara.bow
7   - REKBRIT
6   - catamount
7   - davidek
9   - satyr
8   - fred.appl
7   - Pauleto
6   - honza_cz_5
7   - manu
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599614
Fotografií: 517432
Plakátů: 250468
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.778/0.756