reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Ve jménu cti [TV film]

In Pursuit of Honor

Rok:
1995
Délka:
89 minut

Celkové hodnocení filmu Ve jménu cti

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.5.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.8.2010
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.12.2008
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.7.2012
Elementik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.1.2007
jakuza29
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.1.2009
Myšák
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.4.2004

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih5966minih5966Dej si pohov, kámoši (1993) 
Grumpy Old Men n
minih60615minih60615Kámoš 3 (2006) 
Saving Shiloh n
minih2748minih2748Aladinova kouzelná lampa (1966) 
Volšebnaja lampa Aladdina n
minih46134minih46134Žena zákona (1996) [TV seriál] 
Une femme d'honneur n
minih12503minih12503Milovat a žít (1980) 
Sophia Loren / Sophia Loren: Her Own Story n
minih42126minih42126Ďábel nosí Pradu (2006) 
The Devil Wears Prada n
minih41894minih41894Písečná žena (1964) 
Suna no onna n
minih16079minih16079Podraz (1973) 
The Sting n
minih41414minih41414Tom a Jerry letí na Mars (2005) 
Tom and Jerry Blast Off to Mars n
minih45837minih45837Rytmus života (2006) 
Pope Dreams n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67.1 %
8   - Erkul
7   - curil
8   - Charlie35
7   - Petak69
5   - Elementik
6   - jakuza29
6   - Myšák

TV Program

ČT1 - Hubert a Staller (2012) [TV se...

15:50 - 16:45

18 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

ČT2 - Vorga

15:20 - 16:30

48 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

15:55 - 16:57

13 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

Prima - Neobyčejná láska (1996) [TV fi...

15:35 - 17:30

33 minut již uběhlo
82 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139602
Osobností: 599606
Fotografií: 517409
Plakátů: 250443
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zlo nikdy nespí (2016)

co to je?

Zlo nikdy nespí
všechno takové umělé,   nepřirozené, pomalé...až   by z toho člověk usnul,   kdyby ho občas neprobralo   nějaké to zadunění,   prásknutí více >

Autor: zeus12xy | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.519/0.498