reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Včelí královna

L'ape regina

Další název:
Queen Bee; The Conjugal Bed; Una storia moderna
Žánr:
Rok:
1962
Délka:
90 minut
„Satira o ženě, která nepotřebovala muže.“

Celkové hodnocení filmu Včelí královna

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 76.7% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.4.2008
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.4.2016
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
18.4.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.10.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.7.2014
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.5.2008
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.4.2009
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.3.2014
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.6.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih21801minih21801Útěk do Mexika (1994) 
The Getaway n
minih14890minih14890Okamžik pravdy (1965) 
Il momento della verità n
minih64098minih64098Žid Süss (1940) 
Jud Süß n
minih12343minih12343Město žen (1980) 
La Cite Des Femmes n
minih45813minih45813Pochod na Drinu (1964) 
Marš na Drinu n
minih82463minih82463A rózsa vére (1998) 
A rózsa vére n
minih51701minih51701Špinavá záležitost (1981) 
Une sale affaire n
minih98918minih98918Pěsti ze železa (2012) 
The Man with the Iron Fists n
minih32889minih32889Zpívající detektiv (2002) 
The Singing Detective n
minih86575minih86575Bug Off! (2001) 
Bug Off! n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

76.7 %
8   - cicis
9   - curil
4   - jarda53
9   - clara.bow
8   - hvezdyn
7   - Bara.40
8   - Charlie35
8   - melakara
8   - Johnny1
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520530
Plakátů: 252128
Obsahů a biografií: 129550

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.529/0.473