reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Vášeň lásky

Passione d'amore

Další název:
Passion d'amour (FR)
Žánr:
Rok:
1981
Délka:
117 minut
Premiéra v ČR:
8/1984
„Osudný dotek nezkrotné milostné touhy.“

Celkové hodnocení filmu Vášeň lásky

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70.9% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.6.2009
LiborF
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.2.2011
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.4.2009
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.11.2008
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.9.2007
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.4.2011
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.1.2008
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.12.2010
KURUAZIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.11.2008
etos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.4.2009
pepa123
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih87636minih87636Jeff, který žije s mámou (2011) 
Jeff, Who Lives at Home n
minih9759minih9759Josefína Mutzenbacher (1970) 
Josefine Mutzenbacher n
minih30227minih30227Waterloo (1970) 
Waterloo n
minih32755minih32755Zlatokopové z Arkansasu (1964) 
Die Goldsucher von Arkansas n
minih23876minih23876Zlaté časy ve Spessartu (1967) 
Herrliche Zeiten im Spessart n
minih51294minih51294Malomocná (1976) 
Tredowata n
minih135305minih135305Zrození lásky (1993) 
La naissance de l'amour n
minih61062minih61062Zkažené státy americké (2008) 
Amreeka n
minih99972minih99972Dělat zázraky (2010) [TV film] 
Healing Hands n
minih37941minih37941Klaun Ferdinand jede do města (1959) [TV film] 
Clown Ferdinand geht durch die Stadt n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70.9 %
8   - curil
8   - LiborF
5   - Edward52
7   - Mlapiska
8   - Faye
8   - Nasudr
8   - phorsky1
8   - Johnny1
3   - KURUAZIE
9   - etos
6   - pepa123

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

15:05 - 15:50

37 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Vorga

15:20 - 16:30

22 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

15:00 - 15:55

42 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Prima - Neobyčejná láska (1996) [TV fi...

15:35 - 17:30

7 minut již uběhlo
108 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139601
Osobností: 599605
Fotografií: 517409
Plakátů: 250443
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zlo nikdy nespí (2016)

co to je?

Zlo nikdy nespí
všechno takové umělé,   nepřirozené, pomalé...až   by z toho člověk usnul,   kdyby ho občas neprobralo   nějaké to zadunění,   prásknutí více >

Autor: zeus12xy | Hodnocení: 6 / 10

Sebevražedný oddíl (2016)

Ujetá šílenost

Sebevražedný oddíl
Nevím kdo co čekal, ale já   moc nečekal. A tak jsem nebyl   zklamán, naopak velmi   pobaven. Ano, je to   šílenost, a toho si cením,   páč více >

Autor: roox | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.949/1.921