Zari
ohodnotit

Vánoční lov [TV film]

Christmas Bounty

Další název:
Vianočná pomsta
Žánr:
Rok:
2013
Délka:
90 minut

Obsah filmu Vánoční lov

 
Tory Bellová si před deseti měsíci našla novou práci jako vychovatelka v prestižní manhattanské škole. Má i nového přítele, Jamese, který pracuje v solidní investiční firmě. Toto vše je v přímém rozporu s jejím dosavadním životem. Tory totiž pochází z New Jersey, z rodiny lovců odměn za uprchlé zločince. Tory je nemile překvapena, když zvedne telefon a v něm uslyší hlas mafiána Manucciho, kterého před nějakou dobou sama dopravila do rukou spravedlnosti. Mafián z vězení uprchl a teď jí slibuje pomstu. Je jasné, že Tory musí domů a společně se svou rodinou a bývalým přítelem Mikem Manucciho chytit. Jenže její plány poněkud zkomplikuje právě...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Typ:
[TV film]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Vánoční lov >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

martin.stusak.9
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 25.12.2017
Romantický příběh šmrncnutý akčním   žánrem a v televizní produkci. Tak tady lze   očekávat snímek určený pouze pro dámskou   část diváků. A klasický námět. Celá rodina   coby lovci odměn versus uprchlý mafián   slibující pomstu. Hlavní postavou je Tory,   která se k tomu stihne zasnoubit. Avšak je tu   ještě také její bývalý milenec. Vše se   odehrává v čase vánoc, což ani není poznat   nebýt scény nákupu stromečku. Takže chvílemi   romantika, chvílemi něco komediálního,   chvílemi akce. A ta akce je pochopitelně naivní   až běda. Pánové zaskřípou zuby, dámy ocení   naprostou absenci krve. Takže prostý   nenáročný televizní film, u kterého není   třeba nijak zvlášť přemýšlet.
curil
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 10.12.2016
Další americká vánoční televizní   "rasovina". Jenom ta špetka   vyčpělého a opakovaného humoru mě donutila   dokoukat film do konce. Ale stálo to dost sil.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Cikánské děvče (The Bohemian Girl)

Cikánské děvče
The Bohemian Girl

Jarmila Veselá

Veselá Jarmila

Egon Strasser

Strasser Egon

Naposled navštívené:
Cikánské děvče (The Bohemian Girl)

Cikánské děvče
The Bohemian Girl

Jarmila Veselá

Veselá Jarmila

Egon Strasser

Strasser Egon