Zari
ohodnotit

Valentine

Další název:
Valentín (SK)
Žánr:
Rok:
2001
Délka:
96 minut
Premiéra v ČR:
31.5.2001
„Valentýnská přáníčka budou letos rudá jako krev.“
Popis / Obsah / Info k filmu Valentine
Dětství bylo pro třídního otloukánka Jeremyho Meltona peklem, které vyvrcholilo během školní valentýnské oslavy, kdy s ním nejprve spolužačky Shelley, Lily, Paige a Kate odmítly tančit, poté jej kluci nachytali pod tribunou s tlustou Dorothy, která prohlásila, že ji Jeremy napadl, a nakonec ho spolužáci polili prasečí krví, svlékli a zbili. Navíc se po tomto incidentu Jeremy dostal do polepšovny a odtud na psychiatrii. Tradiční terapie nebyla příliš účinná, protože o třináct let později se Jeremy zřejmě rozhodl pomstít. Bývalé spolužačky, z nichž vyrostly krásné mladé ženy, dostanou veršovaná valentýnská přáníčka, která však neobsahují milostné verše, ale rýmy plné smrti a krve, jež se záhy stávají realitou. Ze tmy se vynořuje tajemná postava s maskou bůžka Kupida a brutálním způsobem začne zabíjet jednu dívku po druhé, stejně jako všechny, kteří se mu při krvavém vyřizování účtu připletou do cesty.

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Valentine
Jeremy Melton je hubený a brýlatý kluk z šesté třídy, ze kterého si každý dělá srandu. Když na valentýnském večírku požádá o tanec své spolužačky Kate, Paige, Lily a Shelly, dostane košem. Jen tlustá Dorothy ho neodmítne a dokonce se s ním začne líbat. Když je objeví spolužáci, Dorothy prohlásí, že ji Jeremy napadl, a ti ho zmlátí. O třináct let později se Kate, Paige, Dorothy a Lily setkávají na pohřbu, protože Shelly byla zavražděná. Případu se ujme detektiv Vaugh a začne po vrahovi pátrat. Dívky dostanou výhružnou valentýnku s podpisem JM. Zavzpomínají a napadne je právě Jeremy Melton a v tento den se Dorothy přizná, že ji Jeremy nenapadl, ale že si to všechno vymyslela. Mrtvoly přibývají a detektiv Vaugh nemá jedinou stopu. Kdo se za vraždami opravdu skrývá? Je to skutečně Jeremy Melton? A jestli ano, proč čekal celých třináct let?


Autor: 261972

Popis / Obsah / Info k filmu Valentine
Třídní otloukánek, kterému se vždy všechny hezké dívky vyhýbaly na sto honů, pokud mu ovšem nechtěly provést něco, čemu by se smála půlka školy, se letos rozhodl vrátit úder. Den svatého Valentýna je pro něj ztělesněním jeho útrap a on v tento jediný den hodlá všechen nastřádaný vztek a ponížení vrátit i s úroky. Nejlepší přítelkyně Kate, Paige, Dorothy, Lily a Shelly jsou dnes mladé ženy hledající vztah. Valentýnskou lásku, pro kterou by stálo za to umřít. Letos se jim možná jejich přání splní …


oficiální text distributora

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Komisař Montalbano (1999) [TV ...

23:50 - 01:45

91 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

ČT2 - Souboj titánů

00:50 - 01:45

31 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

00:40 - 01:40

41 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

00:45 - 01:45

36 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Max Payne

Max Payne
Max Payne

Naposled navštívené:
Max Payne

Max Payne
Max Payne