reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

V zajetí ledu

Arctic Blue

Další název:
Arctic Blue - Durch die weisse Hölle; L'Enfer des neiges
Rok:
1993
Délka:
95 minut
Premiéra v ČR:
22.4.1994
„Z konce světa není již úniku. Drsný souboj osamělého muže s nepřítelem i s vlastním svědomím v aljašské divočině.“

Celkové hodnocení filmu V zajetí ledu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.1% (17 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.3.2009
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.9.2009
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.3.2007
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.4.2009
jager
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.2.2008
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.3.2011
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.5.2008
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.10.2007
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.1.2014
renod
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.1.2009
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.1.2009
martas.s
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.3.2009
Pady1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.5.2009
eragorn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.11.2007
Rico0041
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.12.2013
vlakor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.12.2007
kategames
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.11.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih24955minih24955Tajemství loňského léta (1997) 
I Know What You Did Last Summer n
minih22389minih22389Věra Lukášová (1939) 
n
minih41951minih41951Nero (2004) [TV film] 
Imperium: Nerone n
minih44197minih44197Go West (2005) 
Go West n
minih12352minih12352Metráček (1971) 
Metráček n
minih121676minih121676Povolení k pobytu (2013) 
Leave to Remain n
minih47954minih47954Romantická komedie 101 (2001) [TV film] 
Romantic Comedy 101 n
minih38098minih38098Válečník (2001/1) 
Musa n
minih34925minih34925Utajený (2005) 
Caché n
minih7011minih7011Dunston: Sám v hotelu (1996) 
Dunston Checks In n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67.1 %
5   - curil
6   - M.A.G.
4   - catamount
5   - Charlie35
8   - jager
6   - luan66
6   - Milicent
7   - Rendys
10 - Gremmie
7   - renod
5   - jambroz58
8   - martas.s
6   - Pady1
8   - eragorn
10 - Rico0041
5   - vlakor
8   - kategames

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

15:05 - 15:50

21 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

ČT2 - Vorga

15:20 - 16:30

6 minut již uběhlo
64 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

15:00 - 15:55

26 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Prima - Castle na zabití (2009) [TV se...

14:35 - 15:35

51 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139601
Osobností: 599605
Fotografií: 517409
Plakátů: 250443
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zlo nikdy nespí (2016)

co to je?

Zlo nikdy nespí
všechno takové umělé,   nepřirozené, pomalé...až   by z toho člověk usnul,   kdyby ho občas neprobralo   nějaké to zadunění,   prásknutí více >

Autor: zeus12xy | Hodnocení: 6 / 10

Sebevražedný oddíl (2016)

Ujetá šílenost

Sebevražedný oddíl
Nevím kdo co čekal, ale já   moc nečekal. A tak jsem nebyl   zklamán, naopak velmi   pobaven. Ano, je to   šílenost, a toho si cením,   páč více >

Autor: roox | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.457/0.435