Zari
ohodnotit

Útěk [TV film]

Ucieczka

Země:
Rok:
1986
Délka:
70 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Útěk
Adrianna Biedrzyńska (dívka) a Zbigniew Zamachowski (chlapec) se představí v hlavních rolích dvou bezejmenných postav psychologického dramatu Útěk. Sebevědomá a nebojácná teenagerka má už ve svém mladičkém věku tak značné problémy se zákonem, že se kvůli nim dostala do vězení. Pochopitelně se jí to tam ani trochu nezamlouvá, a tak rozhodne simulovat duševní poruchu, jen aby získala příležitost k útěku. To se jí také povede, protože během převozu na psychiatrické vyšetření sanitka na chvíli zastaví u louky, kde skupinka si kluků z polepšovny čutá s merunou.

Dívka využije krátké nepozornosti svých strážců a naláká jednoho z nich k sobě do vozu. Chlapec poslechne jejího příkazu, sedne za volant a... cesta ke svobodě je volná. I když se brzy ukáže, že hoch také není žádný jelimánek, hlavou celé akce zůstává dívčina - to ona vymyslí, jak přijít k penězům (ukrást a obratem ruky prodat auto), i kde se zadarmo najíst a vyspat. To hlavní jí ale nevyjde - její bývalý přítel už si za ni našel movitou náhradu a s ní nechce mít nic společného.

Rozhoduje se tedy doprovodit svého nového kamaráda k jeho rodině, ale ani tady neuspějí - panovačná matka a ušlápnutý otec nezlákají ani jednoho z nich k delšímu pobytu. Oba mladí znovu vyrážejí na cestu coby spojenci teď už ne z nutnosti, ale rozhodnutím z vlastní vůle. Jenže štěstí už se k nim obrací zády...


Autor: green-tea

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Příběhy slavných (2000) [TV se...

01:20 - 02:15

28 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

ČT2 - Šikmá věž v Pise

01:05 - 02:05

43 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

01:10 - 02:10

38 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

01:30 - 02:35

18 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

Reklama