reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Únosce

Aime ton pére

Další název:
A Loving Father; Únosci
Žánr:
Rok:
2001
Délka:
107 minut

Celkové hodnocení filmu Únosce

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66.4% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.1.2012
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.7.2011
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.10.2006
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.4.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.9.2010
stanko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.1.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.11.2009
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.1.2010
beretap
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.9.2010
fidelio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.7.2011
MUNRO2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
6.8.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih33796minih33796Orfeus (1950) 
Orphée n
minih16241minih16241Polda a bandita (1977) 
Smokey and the Bandit n
minih12660minih12660Mlčení severu (1986) 
Silence of the North n
minih127457minih127457Moje milá Viktoria (2014) 
Mon amie Victoria n
minih104868minih104868Chvíle setkání (2013) 
Le temps de l'aventure n
minih49049minih49049Prázdniny za všechny prachy (2008) 
Nothing Like the Holidays n
minih25490minih25490Černá kavalerie (1997) [TV film] 
Buffalo Soldiers n
minih63634minih63634Měsíc nad pouští (1996) 
Mojave Moon n
minih41426minih41426Grizzly Man (2005) 
Grizzly Man n
minih40663minih40663Erasmus 2 (2004) 
Les poupées russes n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66.4 %
7   - curil
8   - jarda53
5   - Snura
7   - Charlie35
7   - satyr
6   - stanko
6   - rosta12
8   - Johnny1
8   - beretap
8   - fidelio
3   - MUNRO2

TV Program

ČT1 - Hubert a Staller (2012) [TV se...

15:50 - 16:45

28 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

ČT2 - Vorga

15:20 - 16:30

58 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

15:55 - 16:57

23 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

Prima - Neobyčejná láska (1996) [TV fi...

15:35 - 17:30

43 minut již uběhlo
72 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139602
Osobností: 599606
Fotografií: 517409
Plakátů: 250444
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zlo nikdy nespí (2016)

co to je?

Zlo nikdy nespí
všechno takové umělé,   nepřirozené, pomalé...až   by z toho člověk usnul,   kdyby ho občas neprobralo   nějaké to zadunění,   prásknutí více >

Autor: zeus12xy | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.64/0.619