reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Špatně rozdané karty

Uno

Žánr:
Země:
Rok:
2005
Délka:
103 minut

Celkové hodnocení filmu Špatně rozdané karty

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.7.2016
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.6.2007
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.10.2016
peter22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.5.2013
miratskyl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.1.2013
Chroust-Sparta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.12.2014
orimkacsirp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.2.2015
menderly
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.11.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih96755minih96755Ukrutnost nade vše (2012) 
Autoreiji: Biyondo n
minih12134minih12134Matěji, proč tě holky nechtějí? (1981) 
Matěji, proč tě holky nechtějí? n
minih93667minih93667Zpátky ve hře (2012) 
Trouble with the Curve n
minih3466minih3466Báječná Angelika (1964) 
Merveilleuse Angélique n
minih11195minih11195Poslední kasino (2004) [TV film] 
The Last Casino n
minih39011minih39011Ironie osudu aneb Rozhodně správná koupel (1975) 
Ironia sudby ili s ljogkim parom! n
minih22842minih22842Vražda v Orient expresu (1974) 
Murder on the Orient Express n
minih27980minih27980El Dorado (1987) 
El Dorado n
minih23430minih23430Záblesk (1991) 
Shining Through n
minih120113minih120113Ulička hanby (2014) 
Walk of Shame n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80 %
6   - Snura
8   - Faye
9   - melakara
8   - peter22
9   - miratskyl
9   - Chroust-Sp
7   - orimkacsir
8   - menderly

TV Program

ČT1 - Nástrahy zubařského křesla (19...

16:40 - 18:25

2 minut již uběhlo
103 minut zbývá do konce

ČT2 - Dobrovolní hasiči 2016

16:25 - 17:20

17 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

NOVA - Vánoce naruby (2004)

15:20 - 17:20

82 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

14:50 - 17:00

112 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599413
Fotografií: 517159
Plakátů: 250322
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.311/0.29