Zari
ohodnotit

Týden bez závazků

Hall Pass

Další název:
Týždeň bez záväzkov (SK); Alles erlaubt - Eine Woche ohne Regeln
Rok:
2011
Délka:
105 minut
Premiéra v ČR:
5.5.2011
„Co se stane, když dva ženáči dostanou týdenní propustku a smějí si vyhodit z kopýtka?“
Popis / Obsah / Info k filmu Týden bez závazků
Rick a Fred jsou nejlepší přátelé, oba jsou už nějakou tu dobu ženatí a jak to tak bývá, v jejch manželství se začnou objevovat náhlé problémy. Aby jim manželky udělaly radost, dopřejí jim týden bez závazků. Fred s Rickem jsou nejdříve v sedmém nebi a život svobodných se jim líbí, ale později si uvědomí, že to není to, co chtějí.

V hlavních rolích se objeví Owen Wilson, Christina Applegate, Jason Sudeikis a Jenna Fischer.


Autor: hledaseniki

Popis / Obsah / Info k filmu Týden bez závazků
Nejlepší kamarádi Rick a Fred jsou delší dobu ženatí a věčně nespokojení. Mají pocit, že mají málo sexu, a otáčejí se za každou sukní. Po řadě událostí a nápadu přítelkyně psycholožky se jejich ženy Maggie a Grace uchylují k odvážnému kroku. Dávají svým manželům příležitost být zase svobodní a celý týden si dělat, co chtějí, a doufají, že to jejich manželství znovu nastartuje. Nejprve se to mužům zdá jako splněný sen. Problémy ovšem nastávají v okamžiku, kdy zjišťují, že realita nezadaných není tak růžová, jak by se mohlo zdát. Rick a Fred to nechtějí jen tak vzdát a vrhají se do "týdne bez závazků" na plný plyn. Obě ženy i s dětmi odjíždějí k rodičům Maggie na Cape Code, kde si užívají svůj týden bez manželů. Byl to ale dobrý nápad? A platí tato domluva oboustranně?

Zdroj: Nova


Popis / Obsah / Info k filmu Týden bez závazků
Owen Wilson a Jason Sudeikis si v tomto filmu zahráli nejlepší kamarády, kteří jsou oba ženatí už hezkou řádku let. Své ženy samozřejmě milují, ale stejně jako mnoho dalších mužů si nemohou pomoci a pokukují po každé sukni, která jim zkříží cestu. Jejich ženy (Jenna Fischer a Christina Applegate) ale mají podobného chování plné zuby a rozhodnou se udělat odvážný krok a radikálně oživit své manželství. Poskytnou tedy svým drahým manželům jeden celý týden naprosté svobody, mohou si dělat absolutně co chtějí a ony se jich nebudou na nic ptát. Pro oba kamarády to zpočátku vypadá, že se jim splnil sen, jenže brzy objeví úskalí single života a ocitnou se absolutně mimo realitu…

Zdroj: HBO Europe


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Doctor Who

Doctor Who
Doctor Who

Nicholas Monsour

Monsour Nicholas

Naposled navštívené:
Doctor Who

Doctor Who
Doctor Who

Nicholas Monsour

Monsour Nicholas