Zari
ohodnotit

Tvrdá hra

Hard Ball

Další název:
Hardball
Žánr:
Rok:
2001
Délka:
106 minut
„Co má zadlužený gambler a chudé děti z Chicaga společného? Z počátku nic.“

Komentáře k filmu Tvrdá hra

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
BinLADIN
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.6.2010
Výborní film ze sportovního   prostředí skvělí pohled na   člověka který podlehne   hazardu.Tvrdí pohled na   život,velmi dobré herecké   výkony na dětské herecké   výkony.Ten to film je velmi   dobře natočen.
curil
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 28.5.2010
Průměrný film ze   sportovního prostředí,   který skončí s dopředu   očekávaným koncem. Dobrý   Keanu Reeves v poněkud pro   něho nezvyklé roli,   standartní Diane Laneová.   Snímek je trochu naivní a   ničím mě nezaujal.
efCZa
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.12.2009
Dobrý film na večer, kteý   pracuje s standardní situací   looserů, kteří díky své   motivaci změní jejich   nového kouče-sázkaře v   lepšího člověka a ten je   za to odmění několika   okamžiky, ketré budou   patřich k těm nejlepším v   jejich životě. Film je   natočen naivně, i přes   tragédii končí vlastně   happyendem a v podstatě se   zde setkáváme 2 postavami:   koučem v podání standardně   dorého Keana Reevese a druhou   postavou může být tým   malých baseballistů.   Přestože nedojde k žádným   překvapením, j příběh   budovaný logicky, s jasnou   myšlenkou a v dobrém tempu.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama