reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Tuvalu

Žánr:
Rok:
1999
Délka:
91 minut
Premiéra v ČR:
23.11.2000
„O hlídačích veřejného koupaliště.“

Celkové hodnocení filmu Tuvalu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 90% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.10.2013
Mystery.Illinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.3.2014
Hakamiah
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.7.2011
Czasko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.10.2006
stereolab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.7.2007
HANSIE242
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
28.12.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih3132minih3132Annie Hallová (1977) 
Annie Hall n
minih113062minih113062Život je snadný, když zavřete oči (2013) 
Vivir es fácil con los ojos cerrados n
minih44420minih44420Země svobodných (1998) 
Land of the Free n
minih50251minih50251Tajemství z minulosti (2005) [TV film] 
Hush n
minih126688minih126688Bedekr (2013) [TV cyklus] 
Bedekr n
minih72456minih72456Písečná smrt (2009) [TV film] 
Sand Serpents n
minih53685minih53685Zakázané ovoce (2009) 
Kielletty hedelmä n
minih24451minih24451Žut (1964) 
Der Schut n
minih23291minih23291Willow (1988) 
Willow n
minih49070minih49070Když do města přijdou andělé (2004) [TV film] 
When Angels Come to Town n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

90 %
9   - curil
8   - Mystery.Il
10 - Hakamiah
9   - Czasko
8   - stereolab
10 - HANSIE242
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520530
Plakátů: 252128
Obsahů a biografií: 129549

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.58/0.554