Duben
ohodnotit

Tucker & Dale vs. Zlo

Tucker & Dale vs Evil

Další název:
Tucker a Dale vs. Zlo
Žánr:
Země:
Rok:
2010
Délka:
86 minut
Premiéra v ČR:
21.4.2011
Popis / Obsah / Info k filmu Tucker & Dale vs. Zlo
POZOR SPOILER 
 
Novinářka následována kameramanem vniká do prostoru, kde se odehrálo několik vražd a vzápětí jsou oba napadeni… 
Tři dny před tímto napadením si sem vyjela parta mladých. Chuck řídí vůz a oni se baví. Jenže pak zjistí, že nemají pivo a zastaví u vesnické benzínky. Zde jsou již dva muži, kteří je předjeli už po cestě. Jsou to Dale s Tuckerem. Dale je drobátko tlustější a malinko mentálně pozadu. Ani Tucker není čertví jaký myslitel. A nyní posílá Daleho, aby oslovil dívky z auta. Nedopadne to nejlépe. Možná proto, že Dale v ruce hrozivě třímá kosu.
Mladí pokračují v cestě stejně jako ti dva. Večer se jdou koupat do blízkého jezera. Netuší, že ti dva jsou kousek od nich. Tucker tu koupil chajdu. No spíše takové polozbořeniště. A nyní jsou na rybách. Hned kousek od nich se chce koupat dívenka Allison. Jenže se lekne a padá do vody. Ti dva ji vytáhnou a donesou k sobě. Chuck však viděl, jak ji táhnou do lodičky a sdělí to ostatním. Ti si myslí, že ti dva ji napadli. Chuck s autem odjíždí pro policii a ostatní se rozhodnou Allison zachránit. Ta se mezitím sbližuje s Dalem. Tuck řeže dřevo a nechtíc řízne do hnízda vos. Ty zaútočí a on poskakuje s motorovou pilou, což uvidí omladina a začne prchat v domnění, že je Tuck šílený. Při tom úprku se jeden z mládenců nabodne na větev.  
Dale s Tuckem a Allison jdou dělat práci kolem chaty. Jsou pozorováni jejími kamarády a ti ji chtějí osvobodit. Při tomto pokusu se jeden zase nabodne na vyrobený kolík a Dale při tom zase nechtíc majzne Allison do hlavy tak, že omdlí. Další mládenec vlítne hlavou přímo do sekačky větví.  
Vrací se Chuck s policistou. Ten se k oběma mužům dostaví přesně v okamžiku, kdy tahají zbytky toho mládence, co vlítl do sekačky. Oba se snaží situaci vysvětlit a berou poldu do chaty. Ten začíná chápat celé nedorozumění. Zdá se, že to vyřeší, jenže se opře o trám, který není připevněný a ten ho vlastně zabije.
Mladí se tedy stále domnívají, že Tucker a Dale jsou šílenci a uzmou jim jejich psa Jangerse. Toho pak drží jako rukojmí. To Tucker nesnese a psa zachrání, ale sám je při tom lapen.  
Nyní je tedy rukojmí on a Chad, chlapec, který převzal vedení mu utne dva prsty a pošle Daleovi do chaty, kde je tento stále s Allison.  
Nakonec se tu sejdou všichni a dochází k boji. Bohužel i požáru a explozi. Chad částečně ohořel ale nebrání mu to v dalším pokračování neustálých útoků. Tucker a Dale prchají v autě, jenže havarují. Když se proberou, je Allison pryč. Tucker tvrdí, že ji Chad unesl. Dale se vydává za nimi. Nalézá patřičnou výzbroj, kterou zabaví a použije.
Nalézá Allison připoutanou na pohyblivé desce vedoucí ke kotouči cirkulárky. A tu právě Chad zapne. Nastává boj s časem a boj proti Chadovi, který nepřestává útočit...  
 
 

 


Autor: Pitryx

Popis / Obsah / Info k filmu Tucker & Dale vs. Zlo
Tucker a Dale, neodolatelní burani ze zapadákova ve Virginii, se vydávají do polorozpadlé barabizny, které říkají chata, aby tu vypili pár piv, chytili nějaké ryby a užili si trochu zábavy. Skupinka středoškolských studentů, kterou potkají cestou, však z jejich podezřelého chování a vzhledu usoudí, že takhle mohou vypadat jen šílení zabijáci. Zdá se, že poklidné prázdniny Tuckera a Dalea přinesou nečekaně krvavé a zábavné zvraty.

Zdroj: FTV Prima


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Tucker & Dale vs. Zlo
S velkorysou zásobou piv a arzenálem hrozivě vyhlížejícího nářadí přijíždějí dva zálesáčtí burani na chatu ukrytou hluboko v hvozdech Západní Virginie. Nedaleko se ve stejný den chystá k víkendovému pikniku skupina univerzitních studentů, které jejich samozvaný lídr ihned vystraší hrůznou historkou, jež se v těch místech kdysi odehrála. Ačkoli se další vývoj filmu zdá předvídatelný, překvapení se tentokrát koná. Drzá pocta krvavým hororům, jež se stala diváckým hitem půlnoční sekce letošního festivalu Sundance, nabízí zcela odlišný pohled na vývoj událostí typický např. pro Texaský masakr motorovou pilou, Pátek třináctého nebo Fargo. V hororové komedii s neodolatelnými romantickými prvky, která bourá stereotypy, excelují fanouškům žánrových filmů povědomí Tyler Labine a Alan Tudyk coby titulní duo dobrosrdečných kámošů, jimž se poněkud zvrtne plán strávit dovolenou zvelebováním chaty.
45.MFF Karlovy Vary


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - O ševci Matějovi (1973) [TV in...

06:00 - 07:10

3 minut již uběhlo
67 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázraky lidského génia

06:00 - 06:50

3 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

NOVA - Země dinosaurů: Putování state...

05:55 - 07:30

8 minut již uběhlo
87 minut zbývá do konce

Prima - Pohádky Bolka a Lolka (1970) [...

06:00 - 06:20

3 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190603
Osobností: 697936
Fotografií: 764352
Plakátů: 376796
Obsahů a biografií: 178338

Poslední komentáře

První večeře (2018)

První večeře
Tedy, na to, že jde o   krátkometrážní studentskou   záležitost se stopáží   necelé čtvrthodinky, musím   smeknout před nápaditostí a   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Hlasy mrtvých (2023)

Hlasy mrtvých
Slečna so zdedenou   nehnuteľnosťou, čarodejnica   Vrecohlavová v suterénnych   priestoroch, a zopár   hereckých poskokov to majú   marné, keď více >

Autor: horribile_dictu | Hodnocení: 5 / 10

Pilulka (1999) [TV epizoda]

Pilulka
Kelso se dozví, že Jackie je   těhotná a je z toho hotovej,   Donna proto radši objednává   v lékárně antikoncepci, v   lékárně se sejdou Eric,   jeho ségra a Bob Piciotti a   dál docela švanda:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

První rande (1999) [TV epizoda]

První rande
Konečně první rande Erica s   Donnou a právě na   Valentýna. Hyde jim to chce   zhatit, ale moc se mu to   nezdaří a Kelso chce stále   další sex s Jackie, ta mu ho   odpírá, ale nakonec?:-))

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Young Catherine (1991) [TV film]

Young Catherine
Legendární historie o   mladičké pruské princezně,   která se měla stát   manželkou šíleného   následníka ruského trůnu a   nakonec se stala více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10