reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Třináctá komnata

Žánr:
Rok:
1968
Délka:
91 minut
Premiéra v ČR:
25.4.1969

Celkové hodnocení filmu Třináctá komnata

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64.3% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.1.2016
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
23.6.2007
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.1.2016
Ondrej_pribehar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.9.2008
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.3.2009
brnvl2105
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.11.2009
Persefonia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.5.2011
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.3.2010
ceskytulak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.3.2009
honza_cz_54
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.12.2007
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
21.9.2008
arysto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
gottlieb
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.1.2016
Kitzberger
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.9.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih54771minih54771Touha tančit (2008) 
Kochaj i tańcz n
minih23449minih23449Začít znovu (1979) 
Starting Over n
minih15402minih15402Páni v cylindrech (1935) 
Top Hat n
minih8246minih8246Hirošima, má láska (1958) 
Hiroshima mon amour n
minih10552minih10552Konto separato (1997) 
n
minih17909minih17909Rocky (1976) 
Rocky n
minih54161minih54161V dobrém i zlém (1995) 
For Better or Worse n
minih10054minih10054Kazimír Veliký (1975) 
Kazimierz Wielki n
minih48021minih48021Komančové (1956) 
Comanche n
minih46020minih46020Byla jednou koťata (1976) [TV seriál] 
Byla jednou koťata n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64.3 %
6   - curil
3   - Snura
10 - melakara
9   - Ondrej_pri
7   - fred.appl
7   - brnvl2105
10 - Persefonia
5   - POMAJZ
5   - ceskytulak
6   - honza_cz_5
2   - Kloby
3   - arysto
7   - gottlieb
10 - Kitzberger

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

17:15 - 17:40

21 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - S kuchařem kolem světa: Řecko

16:55 - 17:55

41 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

17:25 - 18:25

11 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

Prima - Odpolední zprávy

17:30 - 17:45

6 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139602
Osobností: 599606
Fotografií: 517418
Plakátů: 250466
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.702/0.674