reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 2.12.2016 a svátek má Blanka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Třináct u stolu

Thirteen at Dinner

Další název:
Večera pre trinástich
Rok:
1985
Délka:
91 minut

Celkové hodnocení filmu Třináct u stolu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.10.2009
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.3.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.1.2009
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.2.2009
georginaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.1.2009
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.1.2010
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.2.2009
dandysek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.7.2007
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.7.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.2.2009
sofry
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.8.2009
ceskytulak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.3.2009
AgentBláha
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.11.2009
JohnCoffey
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih3830minih3830Betsyina svatba (1990) 
Betsy's Wedding n
minih22443minih22443Vesmírný lovec (1983) 
Spacehunter: Adventures In The Forbidden Zone n
minih18358minih18358S.O.S. Titanic (1979) [TV film] 
S.O.S. Titanic n
minih34108minih34108Vaterland - Lovecký deník (2004) 
n
minih8049minih8049Hamburger Hill (1987) 
Hamburger Hill n
minih34277minih34277Olympia - Oslava krásy (1938) 
Fest der Schönheit n
minih17053minih17053Strašidelné líbanky (1986) 
Haunted Honeymoon n
minih56503minih56503Hitler a Mussolini - Priatelia alebo súperi (2007) [TV film] 
Hitler & Mussolini - Eine brutale Freundschaft n
minih48107minih48107Utopím si ho sám (1989) [TV film] 
Utopím si ho sám n
minih52754minih52754Katalin Varga (2009) 
Katalin Varga n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 %
8   - cicis
7   - curil
8   - clara.bow
7   - Justik66
7   - georginaa
7   - REKBRIT
8   - fred.appl
7   - dandysek
8   - Milicent
7   - rosta12
7   - sofry
6   - ceskytulak
6   - AgentBláha
5   - JohnCoffey

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

2 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

ČT2 - Kvarteto

18:55 - 19:20

7 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

37 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

Prima - Zprávy TV Prima (1997) [TV poř...

18:55 - 19:25

7 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139518
Osobností: 599362
Fotografií: 517105
Plakátů: 250295
Obsahů a biografií: 128864

Poslední komentáře

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Pokud tuto sérii lze vůbec   hodnotit běžnými   prostředky, pak tato pátá   část je NIC (i když 1*).   Takový pořad jsem snad v   životě více >

Autor: GeeZeR

Kutil Tim (1992) [TV seriál]

debilita!!!!!!!

Kutil Tim

Autor: no

Scooby Doo: Záhady s.r.o. (2010)...

ten Scooby doo!

Scooby Doo: Záhady s.r.o.
je to divná série... ale je   to   sssssssuuuuuuuuuuuupppppppppee   eeeeeeeeerrrrrrrr....! a ten   konec je divný taky!

Autor: no | Hodnocení: 10 / 10

Návrat minulosti (2008) [TV film...

Návrat minulosti
Další americký televizní   propadák, který zahlcuje   vysílání naší televize. A   je to dnes už jedno jaké   stanice. Vždycky žasnu nad   více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Hříšný víkend (2015)

Hříšný víkend
Příběh se mi docela líbil,   je to taková klasika o   seznamování dvou lidí,   kteří jsou dost odlišní.   Ale situace, která mj. není   příliš více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.623/0.558