reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Třináct rozhovorů o tomtéž

13 Conversations About One Thing

Další název:
13 rozhovorů na jediné téma
Rok:
2001
Délka:
94 minut

Celkové hodnocení filmu Třináct rozhovorů o tomtéž

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.4.2013
Pardal
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.7.2006
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.5.2007
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.4.2014
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.11.2006
Myshitchka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.7.2006
strougy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.11.2007
blue.moon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.7.2006
Benyk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.12.2007
xCindy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.5.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih27679minih27679Konec světa (1999) 
End of Days n
minih36699minih36699Troja (2004) 
Troy n
minih97728minih97728Vem si mě (2000) 
Épouse-moi n
minih17449minih17449Případ Halifaxová: Sladké sny (1996) [TV film] 
Halifax f.p: Sweet Dreams n
minih70452minih70452Skyfall (2012) 
Skyfall n
minih10664minih10664Krajina stínů (1993) 
Shadowlands n
minih46362minih46362Jamaica Inn (1939) 
n
minih30748minih30748Rytíři ze Šanghaje (2003) 
Shanghai Knights n
minih26815minih26815Waterloo (1967) [TV inscenace] 
Waterloo n
minih12757minih12757Modrý anděl (1930) 
Der Blaue Engel n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75 %
4   - mat.ilda
5   - Pardal
9   - Faye
8   - melakara
8   - xebece
8   - Myshitchka
8   - strougy
8   - blue.moon
7   - Benyk
10 - xCindy
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139603
Osobností: 599609
Fotografií: 517421
Plakátů: 250467
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.581/0.559