Zari
ohodnotit
 

Obsah filmu Tříkolka

 
Barneyho fráze 'Nahoď oblek' se konečně stala úspěšnou, když se Ted rozhodl jít s Barneym do baru v obleku. Vypadá to, že tato strategie je úspěšná, protože se hned na něj nalepí dvě dívky. Barney sní o sexu ve třech už jak dlouho, dokonce pro to má i své označení, 'tříkolka', a tak Tedovi začne závidět.
Robin se mezitím vypravila na rande. Protože ale nechce hned po prvním setkání skončit v posteli, úmyslně si neoholila nohy. To však netušila, že onen muž je chirurg mající britský přízvuk. O pomoc proto volá Lily, která ale nemá čas.

Autor: MARi0
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.3.2013
Tříkolka
Jak se nazývá sex ve třech? Švédská trojka?   Tak to máte zastaralé informace, nebo   přinejmenším neznáte místní slang. Barney s   Tedem ho totiž nazývají Tříkolka (mimochodem,   jedna starší francouzská komedie se tak   jmenuje, asi se na ní budu muset podívat, abych   zjistil, jestli mi něco neuniklo). A protože Ted   konečně vyslyšel Barneyho prosby Suit up -   Nahoď oblek, dost možná se mu tento akt dnes   večer povede. Kdo ví?
Robin si vyrazila na   rande. Ale nechce hned skončit v posteli a tak si   neoholí nohy - ženská logika :) No jo, jak ale   sbalit holku? Máte deseti procentní šanci,   pokud jste vtipný. Dalších deset procent, pokud   jste hezoun. A osmdesáti procentní šanci,   máte-li britský přízvuk. A Robin právě   potkala kombinaci toho všeho. Navíc chirurg. A   všichni víme ze seriálů jako je "M. A. S.   H.", "Chirurgové", nebo   "Doktor House", jak na tento typ ženy   letí. Jako mouchy na mucholapku.
Celkem   podařený díl, dost jsem se pobavil, je vidět,   že kvalita neklesá, i když šance že se   seznámíme s Tedovou ženou jsou mizivé...


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Jevgenij Karelov

Karelov Jevgenij

Lee Remick

Remick Lee

Gallipoli

Gallipoli
Gallipoli

Naposled navštívené:
Jevgenij Karelov

Karelov Jevgenij

Lee Remick

Remick Lee

Gallipoli

Gallipoli
Gallipoli