reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 16.1.2017 a svátek má Ctirad. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Tři Švédky v Tyrolích 2.

Hurra, die Schwedinnen sind da

Země:
Rok:
1978
Délka:
84 minut

Celkové hodnocení filmu Tři Švédky v Tyrolích 2.

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.9.2010
Hortensie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.8.2009
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
10.12.2009
petrusmev
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
23.8.2015
gotop
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.8.2008
jochen
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
19.5.2015
kopac
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.3.2008
IGORKO2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.11.2010
Kerim77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.8.2010
dx23
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih24399minih24399Život je krásný (1940) 
Život je krásný n
minih54975minih54975Rio Diablo (1992) 
Rio Diablo n
minih77321minih77321Horké léto (2009) [TV film] 
One Hot Summer n
minih4543minih4543Abeceda (1984) [TV pořad] 
Abeceda n
minih72237minih72237Čarodějka Lilly: Cesta do Mandolanu (2011) 
Hexe Lilli: Die Reise nach Mandolan n
minih13663minih13663Návrat velkého blondýna (1974) 
Le Retour Du Grand Blond n
minih15401minih15401Paní Soffelová (1984) 
Mrs. Soffel n
minih51474minih51474O půlnoci (1995) [TV film] 
At the Midnight Hour n
minih75202minih75202Bílý Elephant (2011) 
Elephant White n
minih6503minih6503Dny zrady I., II. (1973) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58 %
5   - curil
9   - Hortensie
1   - Bara.40
1   - petrusmev
9   - gotop
4   - jochen
8   - kopac
5   - IGORKO2
9   - Kerim77
7   - dx23
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140468
Osobností: 602419
Fotografií: 520472
Plakátů: 252073
Obsahů a biografií: 129528

Poslední komentáře

Prokletý ostrov (2010)

Prokletý ostrov
DiCapria mám celkem rád.   Zdá se mi, že nemá špatné   role. Bohužel tady už   člověk neví co je   skutečnost a co sen. Moc   překombinované.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 7 / 10

The Exorcist (2016)

The Exorcist
Televizní seriál o   vymítání ďábla už svým   názvem, motivem a desingem   předznamenává spojitost s   dnes již klasickým a po   obsahu na svou více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Mámy na pařbě (2014)

Mámy na pařbě
Příběh pojednávající   myšlenky jedné matky   vedoucí ke komediální   podívané. Jenomže tomu   nějak chybí jiskra. Místy   je to ukecané až více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Jestli se rozzlobíme, budeme zlí...

Len kľud pane, on je cholerik

Jestli se rozzlobíme, budeme zlí
Hehe, ešte zábavnejšie,   chvíľami ešte šialenejšie   a na päste si bolo treba   chvíľu počkať. Prečo to?   Zo začiatku závodili o   buginu, více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Skrýš (2010)

Skrýš
Příběh začíná docela   dobře, ale každou další   minutou najednou skomírá a   začíná se dosti táhnout.   Julianne Moore si se svou   rolí více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.405/0.383