reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Tři muži na silnici (slečnu nepočítaje)

Žánr:
Rok:
1935
Délka:
4 minut, 100,6 metrů
„Hraný reklamní film na různé druhy pneumatik.“

Celkové hodnocení filmu Tři muži na silnici (slečnu nepočítaje)

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 90% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.3.2009
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.12.2009
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.3.2011
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.10.2007
hlavsa5
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.8.2011
scareface68
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.3.2009
Radek.Hanuš
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.4.2012
Maugli
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.1.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih48085minih48085Arabské noci (1942) 
Arabian Night n
minih29702minih29702The Plastic People of the Universe (2001) [DIGIBETA] 
n
minih47244minih47244Ďáblova lest (2009) [TV minisérie] 
Ďáblova lest n
minih5615minih5615Četník se žení (1968) 
Le Gendarme se marie n
minih23457minih23457Záhada hlavolamu (1993) 
Záhada hlavolamu n
minih31809minih31809Star Trek: Nemesis (2002) 
Star Trek: Nemesis n
minih61845minih61845Ševče, drž se kopyta! (1974) [TV film] 
Šuster, drž se kopyta! n
minih25858minih25858Láska přes internet (1998) 
You've Got Mail n
minih48950minih48950Elvis Presley (1979) [TV film] 
Elvis n
minih29762minih29762Jedinečný (2001) 
The One n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

90 %
8   - Agostino
9   - REKBRIT
8   - Nasudr
9   - nick4
9   - hlavsa5
9   - scareface6
10 - Radek.Hanu
10 - Maugli
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599411
Fotografií: 517159
Plakátů: 250321
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.075/1.051