Duben
ohodnotit

Komentáře k filmu Transit Carlsbad

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
martin.stusak.9
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 14.3.2015
Karlovy Vary plné agentů se   zájmem o jakéhosi vědce.   Velmi často používaný   motiv ve své době. Tento   snímek je přeci jen krapet   neobvyklí. Češtinu si tu   totiž moc neužijeme.   Převážně se tu mluví   francouzsky a o něco méně   německy. Zachované titulky   tehdy používané v kinech   jsou velice špatně čitelné   a tak nám dosti uniká i   překlad. Příběh je   nezáživný a velmi často   spíše uspává. Tento pokus   agentských šarád se vůbec   nepovedl.
Pitryx
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 2.3.2022
Po deseti minutách jsem s   tím švihl. Bílé pozadí a   bílé titulky, to   nevymyslíš. Ale nebylo to   kvůli tomu, ale kvůli filmu   všeobecně. Skoro rok to   leželo mezi filmy, které   jsou připraveny k   zhlédnutí. Teprve nyní s   odporem k tomu dostávám. Tak   uvidím.
No, přiznám   se, že jsem to nedal   najednou. Ale viděl jsem to   celé, tak mohu hodnotit s   čistým svědomím. A   hodnotím to jako   nezajímavé, nudné, skoro   hloupé. Měla to být   parodie? Příjmení Carter,   jak známo největší   detektiv americký, zde má   Francouz. Agentka číslo   šest, vážně se agenti   číslují? Číšník   říká, že nese kávu, ale   řekl bych, že je to   červené víno. A tak dále a   tak dále. No, čert ví,   třeba je chyba ve mne.   Kašlat na to. Snímek je   prostě děsný, zvláště   pokud jste viděli film   „Honza málem králem“.   Já nedávno a tu melodii v   tomto snímku… Vždy když   zazněla, zapěl jsem si z   plných plic, že vstává   slunce nad hlavou a máj se   zelená.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190572
Osobností: 697863
Fotografií: 764000
Plakátů: 376644
Obsahů a biografií: 178297

Poslední komentáře

Neviditelné zlo (2024)

Neviditelné zlo
rozpočet - 13 milionů a   nikde to není vidět. Tak to   je vážně ubohý, něco   takovýho vůbec pustit ven

Autor: svitani | Hodnocení: 1 / 10

Piňero (2001)

Piňero
Pro mne byl tohle velmi   solidní a zajímavě   natočený životopisný film   s vynikajícím výkonem   Benjamina Bratra v titulní   roli i když více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Mizerná neděle (1998) [TV epizod...

Mizerná neděle
K Formanům přijede babička   a moc se na ni nikdo   netěší. Red porád utíká   do dílny a sklepa, Kitty je z   ní taky hotová, Eric musí   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10