reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 8.12.2016 a svátek má Květoslava. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Transit Carlsbad

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 52.9% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.11.2012
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.4.2011
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
14.3.2015
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.3.2014
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.3.2011
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
11.5.2012
ceskytulak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
3.10.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih51721minih51721Šťastlivci (2008) 
The Lucky Ones n
minih111905minih111905Věznice ve Fort Laramie (1957) 
Revolt at Fort Laramie n
minih24792minih24792Velká cesta (1962) 
Bolšaja doroga n
minih26341minih26341Těžká Barbora (1960) [TV divadelní představení] 
Těžká Barbora n
minih26948minih26948Znárodněná kinematografie (1985) 
Znárodněná kinematografie n
minih80255minih80255Terapie (2011) [TV seriál] 
Terapie n
minih28353minih28353Co jsem komu udělala? (1984) 
Qué he hecho yo para merecer esto? n
minih23874minih23874Zlatá reneta (1965) 
Zlatá reneta n
minih79903minih79903Sněhurka a lovec (2012) 
Snow White and the Huntsman n
minih68435minih68435Doručovací služba slečny Kiki (1989) 
Majo no takkyûbin n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

52.9 %
6   - curil
4   - hvezdyn
4   - martin.stu
5   - melakara
6   - rosta12
10 - dederon
2   - ceskytulak

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:30 - 05:00

88 minut již uběhlo
62 minut zbývá do konce

ČT2 - Zašlapané projekty

03:50 - 04:05

8 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

03:20 - 04:00

38 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Prima - Návrat komisaře Rexe (2008) [T...

03:15 - 06:20

43 minut již uběhlo
142 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599615
Fotografií: 517432
Plakátů: 250469
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.474/0.447