Zari
ohodnotit

Trable s opicí

Monkey Trouble

Další název:
Trampoty s opicou (SK) / Trable s opičkou / Trampoty s opicí
Žánr:
Rok:
1994
Délka:
94 minut
Premiéra v ČR:
20.5.1995
„Evin nový přítel má velké nevinné oči, chlupatá chodidla a velmi, velmi lepkavé prsty...“
Popis / Obsah / Info k filmu Trable s opicí
Podvodníček Azro si vycvičil malou opičku, aby mu pomáhala okrádat turisty o šperky a peníze, stejně jako vykrádat prázdné domy. Gangsteři, kteří se chystají uloupit vzácné šperky, chtějí využít Azrových služeb, jenže právě když mu zaplatí tučnou zálohu, opička uteče a přidá se k malé Evě. Zatímco ji Azro zoufale hledá, Eva s opičkou prožije mnoho radostí i starostí. Musí ji ukrývat před rodiči, a navíc zjistí, že opička je velmi pilná zlodějka. Rozhodne se odnaučit ji krást, což se jí kupodivu podaří. Jenže to se zase nelíbí gangsterům.

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Trable s opicí
Malú opičku Kirko (opička Finster) jej zlý pán vycvičil na zber zlata, šperkov a peňazí. Pomocou Kirko okráda ľudí a dokonca sa nevyhýba ani vlámaniam do bytov. Jedného dňa však Kirko od svojho pána utečie. Uchýli sa k malému dievčatku menom Eva (Thora Birch), ktoré veľmi túžilo po psíkovi. Rodičia sú však proti, pretože Eva neposlúcha a nedokáže vystáť ani len svojho malého bračeka. Napriek tomu si tajne privedie opičku domov a dá jej meno Dodger. Ako dlho však môže skrývať neposedné a bystré zvieratko? Najmä ak Evu čoskoro vypátra rozhnevaný opičkin pán...

Zdroj: Markíza


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Trable s opicí
Děvčátko jménem Eva by si přálo domů psa, ale její rodiče jsou proti. Nevlastní otec má alergii na zvířata a matka oponuje tím, že je Eva málo zodpovědná (což je pravda). Jednoho dne ale nalezne v parku opičku, která je naneštěstí vyučená zlodějka, a s tím začíná neuvěřitelná mela : utajování opičky před rodiči, zloděj, který požaduje opičku naléhavě zpět a k tomu pár diamantů v Evině batohu...


Autor: sauura

Popis / Obsah / Info k filmu Trable s opicí
Do početného seznamu rodinných filmů, jejichž hlavním tématem je přátelství dítěte a zvířete, přibyl již před dvěma roky snímek režiséra Franka Amurriho Trable s opicí. Titulní hrdinkou je opička kapucín, která uteče svému pánovi Azrovi a najde si novou ochránkyni v devítileté dívence Evě. Potíž je v tom, že Azro naučil roztomilé a šikovné zvířátko krást šperky a peníze; jeho Chmaták má teď loupit ve velkém pro mocné gangstery. Muž tedy musí ztracenou opici za každou cenu najít. Eva zase musí kapucína skrývat před svými rodiči. Když zjistí, co její zvířecí kamarád umí, odnaučí ho to. Příběh se ještě trochu zamotá, než všechno dobře dopadne... - Tvůrci velmi standardně pracují s běžnými žánrovými motivy a těží zejména z dovednosti malé opičky, z osobitého výkonu Thory Birchové a z prostředí slunné Kalifornie. Na snímku se podílel jako vedoucí výroby známý Ridley Scott, postavu zloducha si zahrál Harvey Keitel. - Film byl uveden do našich kin již loni ve velmi omezené distribuci. Proto jsme ho mohli zpracovat, až když se objevil na videokazetách (na jejichž přebalu je název Trable s opičkou).
Tomáš Bartošek, Filmový přehled 1996/8


Popis / Obsah / Info k filmu Trable s opicí
Děvítiletá holčička si natolik přeje domácí zvířátko, že přes veškeré zákazy rodičů tajně přinese domů malou opičku. Po té se ovšem stýská jejímu původnímu majiteli, který ji naučil krást peněženky, a rád by s ní zase spolupracoval..

Autor/Zdroj: /reklamní materiály distributora


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Studio 6 (1993) [TV pořad]

05:59 - 09:00

171 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - Irsko, toulky po keltské zemi

08:30 - 09:20

20 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

08:35 - 09:35

15 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

08:50 - 09:20

0 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Jevgenij Golikov

Golikov Jevgenij

Rodinné návštěvy (Family Tour)

Rodinné návštěvy
Family Tour

Naposled navštívené:
Jevgenij Golikov

Golikov Jevgenij

Rodinné návštěvy (Family Tour)

Rodinné návštěvy
Family Tour