reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 9.12.2016 a svátek má Vratislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Toxin

I Witness

Žánr:
Rok:
2003
Délka:
98 minut
„Lež zabíjí. Pravda také!“

Celkové hodnocení filmu Toxin

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63.6% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
řepešínský
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
8.8.2009
georginaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
22.3.2009
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.5.2011
payo1555
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.7.2014
Out-Of-Way
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
19.1.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.5.2011
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.3.2010
smíšek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.4.2007
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.7.2013
Myšák
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.2.2004
moramp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.9.2009
Emzak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.7.2004
saimon.1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.10.2007
Mackgyver
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.7.2005

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih37032minih37032Díra (2001) 
The Hole n
minih17707minih17707Ranč U Zelené sedmy I (1998) [TV seriál] 
n
minih5332minih5332Critters 2: Hlavní chod (1988) 
Critters 2: The Main Course n
minih21456minih21456Třináctý revír (1946) 
13. revír n
minih41680minih41680Žoldáci spravedlnosti (2006) [Video] 
Mercenary for Justice n
minih17662minih17662Radikální řez (1983) 
n
minih46528minih46528Otec nebo bratr (1978) [TV inscenace] 
Otec nebo bratr n
minih14856minih14856Ohnivá eskadra (1990) 
Fire Birds n
minih41263minih41263Hra osudu (2005) 
Match Point n
minih49206minih49206Život je boj (2008) 
Fighting n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63.6 %
4   - řepešínský
4   - georginaa
6   - RM
7   - payo1555
4   - Out-Of-Way
8   - Kycky
6   - MaKy92z
8   - smíšek
8   - oulisna
8   - Myšák
8   - moramp
6   - Emzak
5   - saimon.1
7   - Mackgyver
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139610
Osobností: 599639
Fotografií: 517483
Plakátů: 250478
Obsahů a biografií: 128934

Poslední komentáře

Ghoul (2015)

Ghoul
Nikdy jsem nechtěla uvěřit   tomu, že by Češi natočili   horror a ke všemu tak   skvělý! Pár   "šťastlivců", kterým se do   ruky dostala více >

Autor: 261972 | Hodnocení: 6 / 10

Mechanik zabiják: Vzkříšení (201...

Mechanik zabiják: Vzkříšení
Typická role pro Jasona,   typický jemu vyhovující   styl filmu i styl akčních   scén. Strohý a výstižný   scénář - prostě šité na   míru

Autor: Pecik | Hodnocení: 7 / 10

Buchty a klobásy (2016)

Buchty a klobásy
Co se tomuhle animáku nedá   upřít je originalita. Byť   především v drsném   sprostému humoru, ale přesto   jsem po většinu filmu koukal   s více >

Autor: Pecik | Hodnocení: 7 / 10

Matky na tahu (2016)

Matky na tahu
Až na Milu, pro mě klasická   americká komediální   slátanina, plná "dojených"   proslovů a "bláznivých"   ztřeštěných   scén...zasmát se sice dalo,   ale opravdu pomálu.

Autor: Pecik | Hodnocení: 4 / 10

Rosemary má děťátko (1968)

Rosemary má děťátko
"Rosemary má děťátko" je   kvalitní film režiséra   Romana Polanského. Neřídí   se pravidlem více krve, více   zábavy. Používá pouze   děsivou více >

Autor: 261972 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.607/0.582