Zari
ohodnotit

Totem

Žánr:
Rok:
2017
Délka:
89 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Totem
POZOR SPOILER

Mladičká Kellie běží závod. Nezvítězí, ale umístí se. Pak jde s otcem a mladší sestrou Abby domů. Otec jim druhý den oznamuje, že by si rád přivedl novou ženu. Manželka mu zemřela. Kellie si všimne, že malá Abby mluví do zdi. Nová žena se jmenuje Robin a vypadá to, že si budou s dětmi rozumět. Týž večer si něco divného a neviditelného pohrává s Abbyinou peřinou. Něco také zavře okno a hýbe předmětem. Ráno Abby tvrdí, že to byla jejich máma. Pak řeší klasické drobné potíže a večer se duch objevuje znova. Lechtá Abby na zádech, pohybuje věcmi a dokonce se projde Kellii za zády. A další noc je tu zas. Otec si myslí, že to dělá Kellie. Jenže ráno Robin vytahuje z hrdla vlasy a Kellie při běhu vidí postavu od krve zabalenou v igelitu. Další noc si na ducha počíhá a on svrhne skříň na kočku. Kellie říká otci, že to není duch matky, ale že se za něj vydává a chce něco po Abby. Duch začíná řádit naostro, Robin ukáže v zrcadle jinou tvář a začne Abby tahat do šatníku.


Autor: Pitryx

Popis / Obsah / Info k filmu Totem
Po manželčině smrti pozve otec svou novou přítelkyni, aby se nastěhovala k němu a jeho dvěma dcerám. Oběma dívkám však činí potíže si na tuto změnu zvyknout. Věci naberou děsivý spád, když náhrdelník vyvolá sled nevysvětlitelných událostí.

Po manželčině smrti pozve otec svou novou přítelkyni, aby se nastěhovala k němu a jeho dvěma dcerám. Oběma dívkám však činí potíže si na tuto změnu zvyknout. Věci ale naberou děsivý spád, když náhrdelník vyvolá sled nevysvětlitelných událostí a vyjde najevo, že jejich matku před smrtí cosi záhadného trýznilo. Ve snaze najít vysvětlení incidentů spojených s náhrdelníkem, narazí jedna z dcer na knihu o “totemech,” fyzických objektech, které propojují duchy se skutečným světem, a hledá způsob, jak prostřednictvím náhrdelníku ovládat přízraky v jejich domě.

Zdroj: HBO Europe


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama