reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Tohle u nás neděláme

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 82.2% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.1.2009
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.7.2008
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.12.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.1.2009
olgpet
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.12.2007
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.8.2015
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.1.2009
bušt
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.11.2010
wanda33
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.10.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih39486minih39486Karlík a továrna na čokoládu (2005) 
Charlie and the Chocolate Factory n
minih48265minih48265Cestující (2008) 
Passengers n
minih107766minih107766Ženich mezi dveřmi (1979) [TV inscenace] 
Ženich mezi dveřmi n
minih11874minih11874Malí kovbojové (1972) 
The Cowboys n
minih37509minih37509Nepohodlný (2005) 
The Constant Gardener n
minih67911minih67911Černá hodina (2011) 
The Darkest Hour n
minih43069minih43069Prázdniny pana Beana (2007) 
Mr. Bean's Holiday n
minih31933minih31933Jean od Floretty (1986) [TV film] 
Jean de Florette n
minih7612minih7612Fenomén (1996) 
Phenomenon n
minih5524minih5524Černý déšť (1989) 
Black Rain n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

82.2 %
7   - Justik66
7   - Lienocka22
8   - oulisna
8   - rosta12
9   - olgpet
10 - Gremmie
5   - Kloby
10 - bušt
10 - wanda33
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139603
Osobností: 599608
Fotografií: 517421
Plakátů: 250467
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.294/0.273