reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Tlusťoch a chlapeček

Fat Man and Little Boy

Další název:
Fat Man a Little Boy / Shadow Makers
Rok:
1989
Délka:
122 minut
„Paul Newman jako tvrdohlavý generál, který stojí v čele týmu pro vývoj atomové bomby.“

Celkové hodnocení filmu Tlusťoch a chlapeček

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.9% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.4.2011
Veronika42
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.8.2011
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.1.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.10.2009
Hakamiah
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.7.2011
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.1.2014
miratskyl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.7.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih28952minih28952Poslední vlak z Gun Hillu (1959) 
Last Train from Gun Hill n
minih86579minih86579Fehérvári huszárok (1939) 
Fehérvári huszárok n
minih59861minih59861Loving You (1957) 
Loving You n
minih7830minih7830Gangster (1996) 
Hoodlum n
minih84115minih84115Álomsárkány (1939) 
Álomsárkány n
minih10897minih10897Krycí jméno Donnie Brasco (1997) 
Donnie Brasco n
minih42802minih42802Dokonalý muž, dokonalá žena (1989) [TV inscenace] 
Dokonalý muž, dokonalá žena n
minih37476minih3747650x a stále poprvé (2004) 
50 First Dates n
minih13659minih13659Návrat Sommersbyho (1992) 
Sommersby n
minih47480minih47480Krvavá hostina 3: Šťastný konec (2008) 
Feast 3: The Happy Finish n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.9 %
7   - cicis
7   - Veronika42
6   - Justik66
8   - satyr
7   - Hakamiah
10 - Gremmie
6   - miratskyl
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599411
Fotografií: 517159
Plakátů: 250321
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.837/0.767