reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Tiberius

I baccanali di Tiberio

Země:
Rok:
1960
Délka:
93 minut

Celkové hodnocení filmu Tiberius

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.2.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.1.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
12.6.2008
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.3.2008
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
16.4.2009
milan008
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.1.2008
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.10.2007
ortos1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
petrph
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
miky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.6.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih55347minih55347Král Guillaume (2009) 
King Guillaume n
minih32906minih32906Corky Romano - Noční můra mafie (2001) 
Corky Romano n
minih35820minih35820Frida (2002) 
Frida n
minih37059minih37059Oskar (1967) 
Oscar n
minih18865minih18865Sindibád a kalif z Bagdádu (1973) 
Simbad e il califfo di Bagdad n
minih16079minih16079Podraz (1973) 
The Sting n
minih36633minih36633Pod pískem (2000) 
Sous le sable n
minih36894minih36894Tažní ptáci (1983) [TV inscenace] 
Tažní ptáci n
minih25263minih25263Extra život (1997) 
A Life Less Ordinary n
minih23568minih23568Zamilovaná (1992) [TV film] 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 %
7   - Kuvik
7   - satyr
3   - T800
7   - Area
2   - jambroz58
8   - milan008
3   - bajaw
8   - ortos1
8   - petrph
7   - miky1
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599614
Fotografií: 517432
Plakátů: 250468
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.408/0.386