Duben
ohodnotit

Obsah filmu The Jurassic Games

 
V budoucnosti kolem roku 2040 se obyvatelé Ameriky baví násilnou televizní reality show. Té se zúčastní deset vězňů odsouzených na smrt s lákavou nabídkou nabyté svobody pro vítěze. Vězni z Death Row se vydají bojovat proti nejobávanějším predátorům pravěku. Vše se odehrává ve virtuální realitě, soutěžící jsou zapojeni do simulátorů, které řídí počítač ovládaný techniky a provozovateli vysílání. Když někdo zemře v simulaci, zemře i skutečně smrtící injekcí, jak předepisuje rozsudek soudu.

Autor: curil
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

klasifikátor
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 8.2.2023
Tady není mnoho ke komentování. Evidentně   naprosto nedostatečný rozpočet, mírně   řečeno nevýrazná režijní práce, nevalní   herci bůhví kolikáté garnitury a nepůvodní   příběh v různých variantách už mnohokrát   použitý. Zkrátka a dobře, tohle je po všech   stránkách podprůměrný a úplně zbytečný   film.
Xpojntman
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 22.3.2021
Jurský park/svět nebo Hunger games rozhodně   nečekejte. Je to levné akční hororové   scifičko bez větších ambici.
curil
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 13.2.2021
Kupodivu to není tak špatné, jak jsem   očekával. Animované triky jsou na dobré   úrovni; nemohou sice konkurovat Spielbergovu   "parku", ale úroveň vyspělé   počítačové hry dosahují. Oproti trikům v   podobných filmech Syfy/Asylum jsou o pár levelů   výše. Tyrannosaurus rex je v pořádku, ale   proč vězně ohrožují býložravci jako   brontosauři nebo triceratopsi, je malý lapsus   scénáristy. Jinak námět nelze brát vážně a   asi ani autory tak brán není, což je vidět z   několika scén vyznívajících (nechtěně?)   komicky. Logika také není silnou stránku   příběhu a od počátku je jasné, že nevinně   odsouzený chlápek za smrt své ženy bude   favoritem na vítěze, zvláště když mu fandí   milióny diváků u obrazovek včetně jeho dětí   věřících v nevinu. Jak se tato vražda v   závěru vysvětlí, to je taky na pováženou.   Pro mě vesměs neznámí herci, ale tentokrát   nemám žádné námitky, uhrají si svoje.


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190576
Osobností: 697871
Fotografií: 764035
Plakátů: 376670
Obsahů a biografií: 178303

Poslední komentáře

Romantický víkend (1999) [TV epi...

Romantický víkend
Jede se na chatu, ale Kelso se   líbá s jinou holkou a tak ho   tam sebou Jackie nechce, ale   potom jí Kelso chybí. Eric   se dává dohromady více s více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Vánoce (1998) [TV epizoda]

Vánoce
Správně "praštěnej" díl,   jede to vpřed, střídají se   situace a hlášky a scénky   jsou některý mimořádně   povedený, bavěj všichni,   ale super je Kelso hlavně u   kradení stromečku:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Bílý lotos (2021) [TV seriál]

Bílý lotos
Celkem zajímavý počin,   plný osobitých osůbek a   rádoby překvapivých   závěrů (které jsou ale   poměrně dost dobře   předvídatelné). V druhé více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 6 / 10

Alenka v říši divů (1999) [TV fi...

Alenka v říši divů
Chtěl jsem si na stará   kolena rozšířit vědomosti   a poprvé v životě vidět   "nějakou Alenku". No vybral   jsem si toto dílko a čert   ví, více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 5 / 10

Vše, co jste kdy chtěli vědět o ...

Vše, co jste kdy chtěli vědět o vztazích, ale báli jste se (zeptat)
Red Forman prodává v   obchodě, ale ještě nic   neprodal, Kitty ho naučí jak   být milej k zákazníkům a   Eric má nového kamaráda, ze   kterého se vyklube gay,   docela dobrej díl, pár frků   výbornejch.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10