reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Tělesné vztahy

Carnal Knowledge

Žánr:
Rok:
1971
Délka:
96 minut
„Se ženami je to těžké. Téměř tak jako s muži.“

Celkové hodnocení filmu Tělesné vztahy

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.3% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.7.2010
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.4.2015
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.6.2007
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.3.2015
dandysek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.12.2007
ponorka.bary
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.8.2013
Faustka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.3.2010
Mystery.Illinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.8.2013
blackjack31
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.7.2015
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.6.2010
martas.s
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.3.2009
volam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.10.2008
Sonny_pd
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.8.2013
otaju
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.3.2015
Frank_Ondatra
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.12.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih18711minih18711Sex a Zen (1992) 
Sex And Zen - Rou pu tuan zhi tou qing bao jian n
minih47506minih47506G.I.Joe (2009) 
G.I.Joe: The Rise of Cobra n
minih56712minih56712Zelený rytíř (1993) [TV film] 
Zelený rytíř n
minih34306minih34306Muž v ohni (2004) 
Man on Fire n
minih13088minih13088Murphyho válka (1971) 
Murphy's War n
minih14172minih14172Nevěsta byla překrásná (1986) 
La sposa era bellissima / A menyasszony gyöngyörü volt n
minih54315minih54315Fišpánská jablíčka (2008) [TV film] 
Fišpánská jablíčka n
minih45377minih45377Poledne (1968) 
Podne n
minih3485minih3485Báječný den (1996) 
One Fine Day n
minih41475minih41475Prvních 20 milionů je nejtěžších (2002) 
First $20 Million Is Always the Hardest, The n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.3 %
8   - curil
6   - hvezdyn
7   - Snura
8   - melakara
8   - dandysek
6   - ponorka.ba
9   - Faustka
7   - Mystery.Il
7   - blackjack3
8   - Johnny1
8   - martas.s
8   - volam
7   - Sonny_pd
1   - otaju
9   - Frank_Onda

TV Program

ČT1 - Hubert a Staller (2012) [TV se...

15:50 - 16:45

14 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

ČT2 - Vorga

15:20 - 16:30

44 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

15:55 - 16:57

9 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

Prima - Neobyčejná láska (1996) [TV fi...

15:35 - 17:30

29 minut již uběhlo
86 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139602
Osobností: 599605
Fotografií: 517409
Plakátů: 250443
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zlo nikdy nespí (2016)

co to je?

Zlo nikdy nespí
všechno takové umělé,   nepřirozené, pomalé...až   by z toho člověk usnul,   kdyby ho občas neprobralo   nějaké to zadunění,   prásknutí více >

Autor: zeus12xy | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.531/0.507